Јас мислев Хрватска ќе ја дадат, ништо. Сега очекував Србија и Црна Гора дека ќе ги гледам, ама Шпанија и Германија ќе ги давале. Ќе навивам за Шпанија . Жал ми е за Русите, ама поштено си доби Маџарска .
Дај нека го земе Вардар овој Косоротов детево ќе биде топ.Нашиве таленти нека гледаат како се игра без страв. Кокшаров нема капацитет за тренер, репрезентацијава не им е толку утепана колку што немаат некој асално да ги води.
4та минута а ниту еден гол Шпанија-Германија Какви екипи па, паа, паа Едит:Шпанија го даде првиот гол, дури сега
Се слагам за се што пиша за селекторот и младите. Посебно Кузмановски. Дно допре синоќа. Он ди адр хенд Талески не беше лош. Просечно добар, онолку колку што може. Солиден одбрана и неколку гола и асистенции во напад. Иначе игра Никола Марковски, да не мислеше на брат му, Велемарковски? А со тешко срце кажувам и дека Фичо Лазаров фали. Каков, таков, подобар е од младиве "таленти". Имаше некои муабети за натурализација на Сташ Скубе, ама изгледа додека е Киро нема да се деси уште натурализирања. Големо Его е, и некогаш колку е добар, толку и се има наметнато целосно во репката. Денес Унгарија и Русија одиграа тесна и интересна утакмица. Русија има добри индивидуалци, ама слаби се како колектив и некако ми беше ова очекувано. Гледам Исланд доста добро се држи со Данска, а Шпанија цело време води против Германија. До сега ни двете не ме импресионираа нешто посебно. Новиот шампион повторно го гледам кај нордиските земји. Норвешка е мојот фаворит. Ќе видиме утре со Франција дали ќе ми го оправда мислењето. Долго е првенството.
Да Леле многу изненадувања имаме. Прееска Унгарија ја победи Русија, сега и Црна Гора ја совлада Србија со 22-20. Па дури и Исланд ја победил Данска 31-30. Интересно. Инаку типувам дека Шпанија ќе биде првак.
И ја типувам на Шпанија доста се уиграни и покриени на секоја позиција, а со денешната победа скоро се во полуфинале, ептен им се отвора ждребот.
Има веќе 34г и полупрофесонална е лигата каде игра. Имаме други таленти сега Доста плукавме по него. Гледајќи ги сега овие изгледа измислен за нив
Абе ако размислам може и добро што ни е Брестовац селектор. Ви текнува дека со Шундоски најголем успех остваривме? Тоа беше затоа што стратегијата му беше „Ајдееее, сега гол треба да дадеме“. Сите знаеме дека на тоа првенство Кире ја насочуваше репрезентацијата и можеби и сега ако така биде ќе забележиме некаков успех. А и зошто повторно да не бидеме ние едно од изненедувањата на првенството? Во однос на денешниве утакмици освен победата на Холандија над Латвија и Хрватска над Белорусија, другиве ми беа право изненедување. Добро, само Шпанија-Германија не може да ме изненади победата ниту на едните ниту на другите, затоа што и двете се добри репрезентации. И сега сум во очекување на утрешниот натпревар. Ќе биде тешко.