А овој Борко кога ќе одбране одма се дига ко мислиш медал сме освоиле. Хахахаха, ако ако, ај само нека бране он .
Солидно полувреме за нас. Се гледа доста промени од таа со Украина. Младите далеку поактивни и подобри. Кузмановски имаше неколку влезови иако неуспешни, сепак се за поздравување. Во одбраната бевме доста стегнати. Немаа ниту еден брз центар Чесите. Ме изненади детево, Мишевски. Одлично се покажа. Борко исто солиден... скина неколку зицери и пенал. Инаку уште не следат старите болести... Со играч повеќе укакуваме работа и во клучни ситуации губиме концентрација. Овој Галија неќна топка не фати, сеа го разбранивме. На крајов Чесиве кога се здткаа на центар бе. Се пореметија. Не знаеа кај тераат. Ајде, храбро и второ и да одиме до победа. Имаме квалитет за победа.
Фали похрабро да играат, само си ја додаваат топката и гледаат на Кире да му ја дадат за реализација.
МИТРЕВСКИ МОРА ДА БРАНЕ!!!!! КАРДИНАЛНА ГРЕШКА на Борко. Кога бркаме резултат он се залета на Манасков да му а фрли топката. Лелелелеле бе!!! Пу
Аууу многу ме изнервираа, промашија 2 пати, не изнудија седмерец, изгубија топка, престап направија (33-36 минута лоши)
Мм (Американец) гледа ракомет еднаш на 2 години со мене, буквално појма нема од ракомет, гледаме заедно денес и ми вели Македонциве играат со голем страв треба да се поопуштени ако сакаат да дојдат до по добар резултат, и се по зафркава на сметка на нашиот голман и неговите реакции од како ќе одбрани. Еве го моментално го пцуја, вели под хитно да се смени голманот.
Чудно е како не умеат да шутираат...се шутира во под, не можат голманите така да ја контролираат топкатата каде ќе отиде. Аматерски уште шутираат по средина на гол или горе, па најчесто и утињаат или го гаѓаат голаманот
Зошто го извади Мишевски одбраната??? Кузмановски и посебно Талевски не можат да играат во одбрана,. Во напад кога се заедно се гушат.
Како и обично, второ полувреме послаба игра и верувам дека не' чека инфаркт завршница Навикнати сме на тоа. Ќе биде чудно да нема. Спојлер не се надевам многу овојпат ама да видиме