Yeah, yeah, yeahhh! Браво за Италијанциве, прејака игра имаат, презаслужена победа... искрено баш ме изненадуваат пријатно Многу ми е мило! Треба апдејт на анкетава, а сеа приметувам - како тоа ја нема Италија бе алоо? @Feminka22, ја викам боље ич да не се ни надеваш.
Ve sakam !!!!! Favoriti moi ,ljubov uste od detstvoto Ajde uste germancite sredete gi,kolku bi mi bilo milo,slavat kako da go osvoile EM,ama ke vidat
Кога сум гласала на анкетава јас? Појма немам А уште помалку зошто Шпанија сум ја ставила Исланд пријатно ме изненадија, баш ме интересира што ќе направат со Французиве. Некој особено голем фаворит немам, битно да бидат интересни натпреварите, да не блеам во трева за џабе Така многу пиво ми оди
Јоо денес Шпанциве мн слаби .. ! Кога ги нападнаа Италјаниве не знаеа кај им е главата а очекував мн неизвесна игра . Од денес мој фаворит е и Исланд , мн изненади , мн добри и многу убави фудбалери (плаво око ) , инаку од секогаш сум за Германија , но Исландганите мн ги засакав
Убедливо најубав фудбал за око играат моментално на Еуро 2016 добро познатата цврста игра во одбрана по која се познати со години наназад и овој пат функционираше совршено како и добрата игра во средината ги однесе заслужено во четвртфинале.
Дојде и денот Д, за мене финале пред финалето и време е мислам да се скрши малерот што не следи со жабарите, време е и Томче да се распуца, ма сите нека се распуцаат ко со Бразил Одиме Deutschland
Jas ushte sega se zagrevam, ne se ni somnevam deka ke gi utepaat, ke gi reshat na najdobar mozen nacin. I dresot sveceno ke go oblecam
Италија, браво,незнам зошто ми се симпатични тие Жабари,супер се покажаа,не е чудо ако ги поминат Германците денес,ај што сакам,да бидат и европски прваци.
Еј еј, полека малце, многу самоуверено Не дека ми се у срце, ама реално со оглед на тоа како играат Италијанците на првенствово, верувам дека може да се продолжи статистикава со Германија Forza Italia!!!