Може да се каже дека ова вечер беше финалето .... дојде и долго очекуваната одмазда на Германија Сега понатака ќе газат све !!!
Сакам Португалија да го освои првенствово, ама пуста желба. Се надевам дека барем до финале ќе стигнат.
Абе не е фееер, срцето ми се скрши! Колку ми се антипатични а колку среќа имаат Германциве значиии тоа е чудо! Сеа сакам некој од аутсајдериве за инает да изненади, па досадни се више! Се скренав, одамна волку не сум стискала палци и не сум пцуела
Se znaese koj kje tepa. Ciao ragazzi. Deutschland für immer!! Prv pat gledam da se sutiraat nad 5 penali. Germanija bese podobra Neuer se pokaza uste ednas ( lepotance toa)
Принцот Ноер ми ја наполни душава Секоја чест за Германија Лев беше премногу смирен, само со 'ладна' глава се постигнуваат резултати
Sreka samo,nisto drugo...Germancite bea isto tolku losi kako Italijancite vecerva. Polosi penali odamna nemam gledano.
Ако некој имаше среќа тоа беше Италија - грешката на Боатенг што ја допре топката со рака, да не се случеше тоа Германија ќе победеше без продолженија и пенали.
Вечерва јас за Германија, дечко ми за Италија, се изедовме Италијанците ми се крајно одбивни со тоа нивно драматизирање, така само во театар, не на терен На крај веќе се гледаше дека сите се истоштени, и од играта и од притисокот, па затоа и толку утки. Ама интересна утакмица беше, многу пресврти, до последно не се знаеше кој ќе тепа. Океј, сега може да се спие
Сега без Хумелс, Кедира и Гомез најверојатно во полуфинале Милер не е ич во форма. Ама Боатенг што правеше не ми е ич јасно