Точно е све ова...Јас со години ја користам и не мислам да ја мењам. Во DM кошта 172 ден, а и во Зегин мислам е толку негде... Мене ми трае со месеци...Предобра :up:
Просветлете ме за „кокосовово„ масло на Бонес што содржи, затоа што освен парафин и парфем ништо друго не му пишуваше во составот на етикетата, а според тоа не е кокосово масло значи, туку парафин што мириса на кокос, а кокос нигде немаааа. Глупости во боја! Па уште кокосово масло, пахаха, каде бе
^ Не е, јас на соодветната тема уште одамна тоа го пишав. И тоа е од оние тн суви масла, што значи внимателно на кожа и коса. Кокосово најсигурно ви е она од зегин. Ова бидете сигурни дека не е ни најмалку,а ниту во процент, од причина што кокосовото на пониска температура станува како путер или има грутки низ него. Ова на бонес е претечно.
Која од маскиве одговара за коса склона кон распукување на врвови густа и оштра коса имам и не знам која од овие да ја земам
Маскарите Classic и Golden Rose се околу 80-130 денари зависно од каде ќе ги купите, но вредат многу повеќе од некои маскари за кои ќе потрошите многу повеќе пари.
http://i00.i.aliimg.com/img/pb/131/267/ ... 31_371.jpg Јас го имам вториот,мириса на мед и млеко,тој првиот има посвеж мирис. Убав гел за туширање е,кожата ја прави нежна и мека,а и не е скап.
Колку што можам да видам тој лево е лосионот со црешов цвет од Авон ? Ако е тој, јас го имам и има убав мирис ја прави мека кожата и е прилично траен
Да, јас веќе ги купив и двете и ги користам некое време, супер се и сум презадоволна посебно од гелот за туширање на фармаси козметика.
оваа крема може да се користи и за црвенило на кожата една другарка ја користеше за лице имаше многу мозолчиња и белези од акни целото лице и беше црвено и откако почна да ја користи оваа крема го снема црвенилото
Ја зедов кремата со темно синото капаче. Нешто преубаво, кое го имам користено во последно време. Структурата му е баш фина, лесно се размачкува, мрснотијата веднаш се впива и притоа дава еластичност на кожата во текот на целиот ден. Нема некој особен мирис, краткотраен е, потсетува на мирисот на Нивеа класичната. Цената му е 79 денари, 250 ml. На сите кои имаат проблеми со сува кожа, им ја препорачувам кремава.
Невен крем од Danai Natural Care Кремава е наменета за нега на сува и чувствителна кожа. Тежи 150 мл, чини околу 70 ден и е наше производство. Јас сум презадоволна
Да ми кажеше некој пред само два дена дека со ваква фарба се добива боја подобра и од Гарниери и Лореали и слични фарби за кои давав пари и пари ќе му се смеев.Ме мрзеше да одам подалеку од маалска продавница а таму имаше од овие фарби па викам ај да пробам,ако не фати утре ќе си купам фарба. Боја плаво-црна подобра од било кој бренд а верувајте нема која фарба не сум пробала,фарбата мириса на колачи а косата е прекрасна после миење,значи за црна фарба станува збор,за другите нијанси незнам. Еве ја фарбата,првата на сликава,никогаш не би ми текнало да купам ваква
И јас сум презадоволна од оваа. Ми го исчисти лицето колку,толку . Секојдневно си редам А мајка ми имаше флеки со години, и после секакви креми конечно оваа и помогна.