Остранувач на лак за нокти кој ми се покажа најдобро до сега а и е најефтин, само 45 денари за 125 мл во Кам маркети. Мириса многу добро и многу брзо го брише лакот од ноктите без многу триење и напор без разлика за каков лак станува збор. Јас обично имам проблем кога ставам црвен лак е тоа е мака да се избрише , бриши , бриши и никако до крај да се избрише. Со овој остранувач тој проблем заврши , ми оди лесно . многу лесно -И што е најважно имам ефтин а супер остранувач на лак за нокти.
Лосионов за тело од Авон. Го порачав од минатиот каталог, 400мл. за околу 130 денари. Прекрасно нешто, убаво ја хидратира кожата и уште поубаво мириса. Ептен пријатно изненадување за малку пари.
Значи не можам да верувам.Кремава е навистина убава и многу убаво мириса. Се отепав од барање ама не знаев ни од каде е ни колку пари е. Пошто ми ја дадоа. Сега се зачудев кога кажа дека била 33 денари ама нема врска супер си е.
Лабелово го купив успат од Зегин на Галафарм е, ајде си викам чисто да видам какво е и ептен пријатно ме изненади! Прекрасна хидратација, супер мирис, значи за 43 ден. е полн погодок и стварно сум користела лабела од сите марки, па не правам некоја разлика во квалитетот со ова. Јас го имам од ванила ама не најдов слика од него.
Дефинитивно прозиводите на Галафарм, особено балсамите за усни од кои сум презадоволна Моментално го користам ова и сум презадоволна: исто така и шамоните на Herba
Исто така и овие лабелца на галафарм Го имам тоа од кокос и е преубаво, прекрасно мириса и ги омекнува усните и ги прави нежни
Од оваа фирма Папилион носат по некој производ во маалскиот маркет. Продуктите имаат ептен пристапни цени, а не се нешто за многу потценување. На влажните марамици сум им веќе некои време верна. Доволно се влажни и имаат убав, свеж мирис. Пакување од 100 парчиња = 60ден. Пред некое време од љубопитство земав и гел за туширање. 500мл. = 55 ден. Нозе само да си миеш, пак излегува џабе. Ама да ви кажам воопшто не се лоши. Доста се густи и пенливи, за во лето кога се троши на ангро вакво средство, ептен се ок. Јас ја зедов оваа, а имаат и други мириси.
Значи шампонов е чудо. Пред да го користам овај шампон ми паѓаше косата премногу но сега го користам веке подолго време и немам никаков проблем со паѓање на косата.Не е воопшто скап 95 денари. Во сите маркети мозе да се најде.
Неможам да најдам слика ама шампонот се вика Лила, 1 килограм за 43 денари. Го има во сите маркети на Хит. Подобар шампон не сум користела никогаш, што е најважно повеќе немам првут.
Елдена лосионот од КАМ за нормална кожа.Мириса преубаво, на чисто.За пред спиење е закон.Стално ми иде да го мирисам.Иако мирисот е дискретен и можеш да го користеш во комбинација со било кој парфем или спреј за тело и да не се мешаат мирисите т.е мирисот на парфемот да е доминантен. И многу сум задоволна од хидратацијата. И да не заборавам:Вазелин со невен и Д-пантенол.Обично го користам за нега на стапала.Зимата ми ги спаси усните од пукање на ладното, одвреме-навреме го користам и за лакти/коленици, но таму и не ми е кожата груба бидејки си немам проблеми со сува кожа.
Саломе на што потсеќа мирисот на лосионот ако можиш да ми кажиш?малку глупаво е прашањето ама ми е страв онака на земја што се вели да не мирисат,ги гледам во Кам ефтини се навистина сакам да пробам еден или овај или тој со потемната паковка и незнам зошто онака скептична сум
@mime87 Лосионот има така воденасто-пудераст мирис, ако ме сфаќаш што сакам да кажам.Прилично специфичен е, не можам лесно да го објаснам.Треба да го мириснеш за да знаеш. Не е тежок мирисот дефинитивно, како тој во плавато пакување што е за сува кожа, тој на мене не ми се допаѓа.
Na pocetokot bev skepticna bas radi niskata cena,no prijatno sum iznenadena,sampon i gel za tusiranje za pomalku od 2 evra..odlicni se
Отстранувач на лак за нокти без ацетон Го има во КАМ, по цена од 54 денари. Прв пат го видов пред некое време, па го земав да го пробам. Прво мирисот ми се допадна, не мириса на хемикалии како некои други вакви производи. Нема ацетон во составот, а лакот го брише во два потега, дури и ако е темен. Баш ми остана од стариот ацетон, едната рака ја избришав со него, другата со овој. Нема споредба Левата рака ми изгледаше како јајца да сум вапцала Тоа ми е најголем проблем кога имам темен лак на ноктите, треба неколку пати да пребришам за скроз да се извади. Со новиов отстранувач стварно лесно се извади. Башка има дозерка на самото шишенце, таман да ставите туфер