Се сложувам Пред некој ден си го купив и прекрасно е и единствено кое ми ја одржува кожата мека и хидратантна подолго време
Јас во млекцето Бекутан си ставам неколку капки етерично масло (лаванда или ванила, што ми се наоѓа по дома) или неколку капки од омилениот парфем на точење и мириса прекрасно. Не дека самото Бекутанче мириса лошо, на бебе, ама сепак - за малку посекси мирис - зачин од неколку капки парфем не штети.
Еднаш ми се истури црвен лак на тепих во соба. Пробав со се можно и не се вадеше. Имав друг ацетон дома, пробав и со него ама јок. Го купив овој од КАМ и како од шала ги извади флеките. Мноу е добар, големичок е и воопшто не е скап.
Стеф.Јуник, ако може да ми кажеш каде ја купуваш кремата за пеги и флеки? Ја немам видено никаде а потребна ми е. ПоЗДРАВ
Крема за раце Dahlia ја купив во Тинекс за само 75 денари, презадоволна сум од неа, откако ја користам немам повеке заноктици.
Кремава е преубава,и толку ја омекнува кожава,а и што е најбитно мириса повеке од 3-4 саати а чини само 120 денари(или 140 не се секавам)
400 ml е паковањето,а јас ја купив од шик од битола ,а а видов дека ја има и во тедико....така да ако си од бт сигурно знаеш,а ако не побарај во тедико.
135 ден од Тинекс. Отпрвин мирисот не ми се допадна,но кога ќе се впие мириса преубаво,свежо,алиштата ми мирисаат на него. И убаво ми ја хидратира кожата . Цената е за 250 мл
Маца,од друго место каде може да се набави млеково,при крај е моето млеко за тело,па да го испробам овоа сакам? Ариелке,кажувај жити се од каде го зимаш,јас давам по 70 денари за 50 мл.
Крема од невен, од Бонес Фарм (не можам слика да најдам). Кремава е супер за хидратација на кожата, за игореници, испукани раце и слично. 75 денари од Стокомак маркетите.