Потврдувам, истата ја имам ја купив од Кам маркет за 62 денари, кремата е со средна густина ама навистина ги омекнува рацете и брзо се впива, не се мрсни, а мириса неверојатно нежно и не нападно.
Кремава за раце од Балеа е прекрасна. Прилично е ефтина, а супер резултати дава - рацете никогаш не ми биле помеки, а цел живот ставам крема на рацете.
Малце ќе бидам офф... Може ли некој да ми каже која е разликата помеѓу овие 2 креми на Здраве? Односно која е поефикасна за справување со акни и црвенило на кожата на лицето? ФАЛА однапред!
До MIA-SK,првата постирана крема,лека формула е поусовршена,понова формула и според мене е подобра,по лесна е на кожата и помалку остава бело,додека другата е погуста и потешко се размачкува,според мене земи си ја таа што пишува лека формула,втората можеш да ја користиш само дома,многу е бела и густа,и двете помагаат за акни и црвенило,поздрав
Јас порано ја користев втората, ама по грешка во Бугарија ја купив „лека формула“-сега ја ставам, ама мислам дека втората е некако многу подобра-т.е. повеќе ми помагаше за црвенилото на лицето.
Mногу сум задоволна од лосионот за тело од Balea Преубаво мириса и трае и се упива убаво во кожата,преубав лосион! За 100тина денари преубав производ! Сестра ми го има и дезодорансот,супер е и тој
Маст од невен Дефинитивно за оние што имаат проблеми како мене со рацете во овој период. Само оваа маст му е мајката. Мрсна е многу, па затоа јас ја ставам обично навечер и со ракавици. Ја мачкам и на нозете, супер е. :up: Спојлер Околу 120-130 денари е 250 мл, од Зегин.
Добив на подарок производи од Арома, не знам која е цената ама одејќи по тоа дека Здраве кремчето е околу 50-100 денари, и од овие не очекувам некоја астрономска цена. Гел за туширање од ментол, кој мене воопшто не ми мириса на ментол туку има еден преубав и претраен мирис и лосион за тело од боровинка, е ова е нешто боженствено, значи сум користела многу скапи лосиони за тело од разни познати марки, но трајноста на ниту едно не се мери со ова за квалитетот на истите, нема потреба да коментирам, јас и немам некој проблем со кожата па супер ми се, меко и хидратација на ниво.
Мене омилени ми се антицелулитниот гел со масажер, серумот за нега на деколте, кремите за пети кои чуда прават. И се тоа за смешно ниски цени. [/quote] каде може да се набават и по која цена?
каде може да се набават и по која цена?[/quote] Balea-та ги има во DM продавниците за козметика,мислам дека е нивна марка.
Кај има ОПИ за 50 денари? Или за Кетринот се однесува цената? За ОПИ да не си заборавила една нула, ама пак треба да додадеш уште малку за да ги купиш, а Кетринот да, ефтини а убави лакови се.