Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Египетски хороскоп

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од angie, 6 октомври 2010.

1. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    Не верувам во хороскоп ни у ваков ни у никаков и го прочитав ова онака за забава да видам каков е тој египетски хороскоп, ама иста сум ко описот :rofl:

2. musicgirl55

musicgirl55 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    56
    јас сум себек и се ми погодиле :D :D

3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    ^ И јас Себек.
    И се ми е погодено :D

4. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    Oва изгледа само за Египет важи :D Јас сум HORUS и хороскопот нема врска. Се ми е погрешено. :o

5. Downy

Downy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    43
    Точно си е... :)

6. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Јас сум Оризис и све ми е погодено, а читав и за дечко ми и за него е погодено многу, до збор :)

7. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Одговорни сте, интелигентни и чесни. Емотивни и романтични, но често Ви недостасува иницијатива. Мора повеќе да вложите енергија и ентузијазам кога барате партнер. Во состојба сте да сакате некого долго време без да пробате да му се приближите и да започнете врска. Љубезни сте, дискретни и тешко се наметнувате, без разлика на квалитетите кои ги поседувате. Склони сте спрема претерано очекување, но сепак мора се спуштите на земја. Барате личност која ќе може да ги открие Вашите квалитети. Сакате постепено љубовно заведување и во врската очекувате сигурност. Вашите врски како поминува времето се појаки и појаки.
    Се' е погодено :) Осевн тоа дека сум емотивна :wasntme:

8. Rozevo

Rozevo Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    32
    http://www.sofeminine.co.uk/astro/05ast ... gypte0.asp

Налетав случајно на овој калкулатор за знак во египетскиот хороскоп. Проверете ако сакате :)
    Според тој калкулатор влегувам во знакот на Mout, а според овдешниот критериум на Anubis. Според мини-истражувањето по нет, изгледа резултатите од калкулаторот се нешто поточни :)

9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Повеќето ми е погодено. :clap:

10. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Вашите емоции се деликатни, одмерени, полни со внимание и љубезност. Ретко Ви се случува да влетате во врска без разлика, додека авантурите за Вас се исклучени. Сакате романтична атмосфера и инспиративни љубовни игри. Нема да имате проблем да ја најдете личноста на Вашиот живот, затоа што Вие сте идеална личност за живот во пар. Осетливи сте на комплименти и долго ги паметите. Романтична атмосфера на почетокот од врската е просто задолжителна. Секогаш сте опкружени со личности од спротивниот пол, па затоа и често сте пребирливи. Сепак тука лежи опасноста. Не сте сигурни за Вашиот избор и настанува колебање. Не се навратувајте на минатото.

сее ее препогодено !!! :clap:

11. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Јас сум Озирис и скоро се ми е точно :)

12. Estranged

Estranged Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    1.772
    Допаѓања:
    24.766
    Мене ми е баш погодено за HORUS.низ животот ме води љубопитноста, се плашам од долги и сериозни врски, сакам авантури, мразам опсесивни и љубоморни луѓе, потребна ми е цврста и стабилна личност за да ме смири... :lol:

13. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Хехе нешто ми е погодено а нешто утнато. :)

14. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Себек - речиси се е погодено :clap:

15. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.348
    HATOR (4. декември-31. декември)

Вие сте заљубени во љубовта. Тешко ја прекинувате врската. Потребен Ви е партнер кој ќе Ве разбира, но и да се нурнува во длабочините на Вашите чувства. Хатор е божица на уметноста и музиката, па затоа Вашите чувства се рафинирани и нежни. Иако ја сакате љубовта, често и се плашите од неа. Затоа и често изгледате како ладна и личност која не може да биде освоена. Во љубовта сакате долги подготовки, а трпението го наградувате со голема страст. Имате голем сексуален потенцијал. Конзервативниот став и срамежливоста која ја покажувате, навистина се спротивни од она кое Вие го поседувате и го посакувате.

Од А до Ш се ми е точно :lol:

16. bornthisway

bornthisway Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    30
    OZIRIS (5. март-9. април)

Многу сте романтични и сензуални. Склони сте кон идеализација спрема партнерот и животот воопшто. Мора да научите да ги раздвојувате реалноста од желбата и мечтаењето. Полни сте со разбирање спрема другите и изразено сте продуховена личност. Неопходни Ви се љубов и нежност затоа што без нив се чувствувате изгубено. Често имате изразена интуиција, ја сакате природата, поезијата и животните. Потребно Ви е многу повеќе време да се заљубите. Но, кога љубовта ќе се роди, таа е цврста. Ве штити Озирис - богот на плодноста.

Се е точно!

17. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.632
    Допаѓања:
    3.742
    PTAH (10. април-2. мај)

Во љубовта сте импулсивни и полни со барања. Искрени сте, отворени, лојални па дури и невини. Затоа што Птах е бог на вистината, не се согласувате за врски кои не се искрени. Обично немате многу трпение и поради Вашите барања и импулсивни реагирања лесно ги прекинувате врските. Понекогаш знаете да бидете пргави затоа што Вашата девиза е да ја плесните вистината во очи. Личностите под заштита на богот Птах имаат многу партнери во потрага по вистинскиот. Но кога станува збор за Вашиот избор на партнер знаете да донесете и практични одлуки. Обично бирате личност која цврсто стои на земја и на која може да се наслоните. Знаете да ја цените искреноста.

Точно е :)

18. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Ми се падна Сет и само би рекла дека повеќето работи ми се погодени, освен тоа дека повеќе би сакала да сонувам отколку некој да ме задоволи ( тоа кога го прочитав многу се смеев :rofl: ) и не е точно дека премногу сонувам за страст и романса.

19. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    хахахах па добро е не е се утка...точни се некои работи :D

20. WhiteButterFly5

WhiteButterFly5 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    69
    HORUS (3. мај-16. јуни)

Во љубовен поглед Вие сте како пеперутка. Не сакате цврсти врски, Ве привлекуваат авантури и нови познанства. Склони сте на жртвување кон нешто што е ново, па дури и кога знаете дека правите глупост. Со задоволство се впуштате во авантури на патувања или со непознати личности. Често низ животот Ве води љубопитноста. Поседувате страствена природа и очи кои се навистина живи. Животот и љубовта за Вас се секогаш трагање по нив и секој нов за Вас е оној вистинскиот. Нај многу Ви одговара силна и стабилна личност, некој кој може да го скроти Вашиот немирен дух. Посесивни и љубоморни личности не поднесувате.

Точно, точно, точно. :D :D :D