одвај чекам да дојде викенд пак да си се одмарам и да ми дојде годишница-имено во понеделник на 17 ми е годишница
Едвај чекам да помине денов и да ми кажат дали сум примена на работа. Едвај чекам и да работам, не се седи дома, аман, ме мава депресија, поготово кога е вакво времево. Сепак, се надевам на подобри денови
Да си ја пуштам греалката! Сега Дузи сама-мајсторка ќе си ја намести. Вака веќе не бива, ептен е ладно.
Да одам дома да се стоплам,да се пикнам во кревет под ќебенце,да пуштам некој добар филм...МОМЕНТАЛНО ТАКА МИ ИЗГЛЕДА РАЈОТ
Како јас да сум го напишала... ОДВАЈ ЧЕКАМ да помине таа колоквиумска недела, дај боже се да положам, и да се препородам после
Да наполнам 18 годинки! ..нема да се сменат мн работи знам тоа! и јас си живеам од ден за ден..не очекувам да пораснам мн брзо!! ама потсвесно едвај чекам да имам 18 години!
Прво да дојде 4 декември, големиот радосен ден . Потоа да одам на манастир во Берово , малку да ги наполнам веќе потрошените батерии. А потоа да дојде 19 јануари .... и се по ред што следува.
ЕЧ да паднит првиот снег... и да дојдет што побрзо празнициве за да можам да си се развесеЉам малку, да удам на чочеци и други ми ти такви рабојче.