Едвај чекам да дојде 14-18 јули =) because во тие денови ми е најчудна атмосферата и секогаш ми се случуваат спонтани нешта кои никогаш не ги планирам.
ДА ГО ВИДАМ ВНУКОТ КОЈ ДЕНЕС СЕ РОДИ И СУМ НАЈСРЕЌНА ТЕТКА НА СВЕТОВ, И ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ЈА ГУШНАМ СЕСТРА МИ ,
Едвај чекам: Да дојде нова година и распустот со тоа! Да падне првиот снег.Па на распустот да се лизгаме,гледаме Божиќни филмови и пиеме топло какао
Едвај чекам да ми стигнат едни 400 евра. Како добро ќе ми дојдат во овој период пред празнициве. Но, никако да стигнат. А јас само си повторувам- 100 за ова, 100 за она...
Едвај чекам да дојде лето и да се вратам во нормала . Едвај чекам да излезам надвор без да носам боди , ролка, блуза , џемпер и капут Едвај чекам да немора да се лепам на парното на секои 10 минути ! Едвај чекам да помине оваа новогодишна напумпана и претенциозна еуфорија !
Да недеља доооџеее Зафрканцијата настрана ,не можам да дочекам да дојде недела ,другар ми слави роденден и има да биде лудо и незаборавно! Изненадувања ,забава ,музика ,радости ,денсање...туф туф... Едвај чекам да му го видам изразот на лицето кога ќе открие што му имаме спремено
Едвај чекам да дојде распуст па да се изнаспијам убаво. :geek: Едвај чекам да отидам за Њу Јорк(ако се случи тоа некогаш). Едвај чекам да заврне снег.
Едваааааај чекам да поминат овие 3 месеци да се вратам во нормала и да почнам да живеам онака како што јас сакам и како што мислам дека заслужувам
Eдвај чекам да се видиме, пак, онака, дозволено е, нели да се видиме.. Аман веќе хахаха И чекам Божиќ да дојде, да се врати братучед ми, да го видам и него конечно, бар на кратко. Едвај чекам да заврши колоквиумскава, да се одморам, и да одам на планина. Со снег. Многу снег!