Едвај чекам да дојде лето,да отидам на одмор на некоја убава дестинација и да си го одморам телото и духот од сееееее
јас едвај чекам да дојди лето и на одмор да одам а исто така едвај чекам да снима нови епизоди од Величествениот па да си гледам на интернет се разбира шо да прам опседната сум со серијава како шо бев со Gossip girl ама сега од ко почна султанов.... а и многу се разочарав од петтава сезона не зна шо да смисла веќе
Едвај чекам да дојде 2ри април и да ми дојде братучедчето од Холандија. Многу сакам да го видам. Сеуште го немам видено во живо, само на Skype.
Да добијам. Подуена сум како крава, стомакот ми вибрира, нервозна сум и јадам како свиња, јадам се‘ живо!
Едвај чекам повторно да почнам да си заработувам самата за себе...уффф со нетрпение го чекам тој момент да можам да си купам што сакам без да барам од некој...и едвај чекам да се фрлам на работа, ама ќе биде уште малку
Матура ајде побрзо нека дојде таа вечер и потоа полагањето, не се живее веќе од толку зборување дека треба да учиме и бла бла
Да помине времето побрзо!!!! Да знам во каква состојба е нашата љубовна состојба. Да знам дали и кога ке си дојде тој. НЕ БАРАМ МНОГУ