Едвај чекам да ми мине чувствово и да дојде некое позитивно од кое што ке ми трепери целото тело од среќа ... кога ќе се чувствувам исполнета во вистинската смисла на зборот .
Чекав,чекав и испуштив се што се случуваше во меѓувреме! Така да, не чекам ништо сакам да живеам сега, за овој ден а не за нешто што би требало да се случи по 2 недели, месец, година.. не не!
ЕДВАЈ чекам да дојде денот кога ке ми го направат тој алерго тестот- да видам НА ШТО сум алергична и да почнам со терапија-веке ова не се издржува
Едвај чекам да дојде матурската вечер... да видам дали ќе е толку посебна како што од секогаш сум ја замислувала, да видам на што ќе личам. Дали ќе ме препознаат луѓето хахаха Исто така едвај чекам да одам на одмор- дестинација Закинтос ооо јеееааа
Да се оправи времето и да ми се побољша расположење, валјда... А и успат да не одам веќе на школо, како што ќе рече Накова досадно ми е
да дојде пееетооок, па мерачки да си го прославам полнолетството, да си бидам со моите блиски пријатели, роднини и љубовчетооо
Едвај чекам да дојде сабота да направам еден мал шопинг, да дојде лето, и да свати една личност дека премногу ја сакам