да си одам дома и да ми замириса на дома и на дом!и запршката на баба ми ке ми дејствува поубаво од vip 212ka!е така!
Едвај чекам да отидам на одмор, да се релаксирам, да избегам од све...да си посветам време само за мене и да избегам од овие пеколни горештини...да се разладам малку
Сите едвај чекаат на одмор да одат, а пуста јас едвај чекам на школо да одам. Запнав со школово и тоа ти е. Белки желбата ќе ме држи кога стварно ќе почне школото.
Едвај чекам да помине интервјуто утре многу ми е страв-незнам зошто, а уште требата ако почне да владеее
Ииии мислев дека нешто страшно ми се случува И мене ми се оди во школо и незнам искрено дали е нормално ова.. А од септември,ќе се прашаме како ни е,коа ќе почнеме да пишуваме на форумов како сакаме да дојде нова година и распуст Oва ретко ми се случува јас преку лето да сакам во школо да одам,па се надевам следната година поуспешна ќе ми биде
Да дојде тој момент кога ќе го гушнам и ќе му кажам дека го сакам. И плус едвај чекам да дојде време кога ќе купувам козметички производи и облека од Chanel.