Едвај чекам да си одам дома, и да ги дадам подароците на сите оние на кои им купив, и да видам дали им се таман, дали им се допаѓаат
одвај чекам да одам во скопје таму ми е животот иначе во струга живема и многу е досадно таму ми се сите другарки
Eдвај чекам... па многу работи... најпрво да купат моите родители нова кола да се возиме конечно во нешто подобро... потоа едвај чекам да си дојди братучеда ми од Канада... ( нормално и да видам што ми има купено )
..сестра ми да си има дечиња и да доаѓат кај тетка им на шпагети. Ке ги шетам, ќе ги водам на лулашките во паркот, ќе им купувам чоколатки.. ..да завршам факултет.. ..да ми прелетаат годинките.. ..да ми дојде аклот да не се тепаат за мене.. доволно печалив/ што ќе им правам на тие пари.. ..среќниците да ни си ја удираат главата од ѕид.. ..да издувам на некој концерт.. Едвај чекам да ми се случи нешто убаво...
едвај чекам да почнам на училиште понеделник сега одам прва година средно и многу ми е возбудливо запознавањето со многу нови личности
Едвај чекам да дојде наредното лето. Живеам за тоа лето ама ќе треба многу да си почекам зошто има уште една година
да дојде денот кога ќе им вратам на сите се што ми направијааа (незнаете што ви спремам bitches ) само наа достоен начин ќе ви вратам да си знаете не се спуштам на ваше ниво (не се однеува на никој тука од феминаа)