едвај чекам да дојдат последните денови до нова година и да почне таа магична еуфорија, снегови да вејат сите да сме растрчани за некаде да си украсуваме по дома да китиме елки иако имам скоро 20 никако не заостанувам со елката тоа ме исполнува....Прекрасно е чувството сите си купуваат поклончиња за некого малите само трчаат купуваат лампиони и честитки, се спремаат купуваат гардероба и нз шо....Едноставно прекрасно е и едвај чекам
Едвај чекам дечко ми да си дојде од пат да го изгушкам, да го избацувам, да се галиме, да му кажам колку го сакам, колку ми фали кога не е тука, да ја исправам грешката од пред да замине и уште еднаш да му кажам колку го сакам
Едвај чекам дечко ми да си дојдеееее И одвај чекам да дипломирам(иако имам уште година ипол), не за друго, за дедо ми да го доживее тој чин... неговата најголема желба...
Едвај чекам да си се преселиме во новата куќа и тројцата да си ја прославиме Нова година покрај елката
...да дојде 19-ти. Да китам елка, да се расфрлам со лампиони, снегулки и снешковци по дома. Не сакам да ја прекршам традицијата што си ја имаме и да почнам порано, иако што е до мене уште веднаш би се фатила за работа Уживанција!
Едвај чекам нова година да дојде.. се да биде така прекрасно и единствено како никогаш порано со новата 2013.. ОКС едвај го чекам и крајот на светот