чекам да видам една личност која е нова во мојот живот....ама којзнае дали ќе ја видам во скоро време а сакам уште една да видам ама сега баш и неможам...за некоја недела....ќе почекам, ама и инат ме фаќа некако зашто па да чекам.....
Едвај го чекам мајот, највозбудлив мај у мојот живот ке биде ова, матурата, аххххххххххххх нестрплива сум
ЛЕТО Па јас ништо нечекам.... Од дома сум казнета имам забрана за излегување...не ми треба петок, ниту сабота ниту ништо друго. Си седам и сакам да се САМОУБИЈАМ Сама на овој свет...па што дека!
Едвај чекам да се расчистат ова облаците вулкански, аман више. Знаев дека нешто ќе се случи и дека нема да можам да отидам! Башка парите за карти... море, ама малер ме има стрефено со пари периодов...
Едвај чекам да дипломирам веќе еднаш и јас. Да не беше вака патетично, ќе беше смешно. Всушност е траги-комично, додека сите учеа јас работев, а сега додека сите работат - јас учам. И макар звучело површно, едвај чекам да дојде време за одмор. Тој одмор ми треба како лепче.
да дојде петок да излезам со друштво.да прошетаме,да одиме во некој кафич и да си помуабетиме ... ОВА Е ЖИВОТОТ!
Па прво едвај чекам да дојде 1 мај после следува мојот роденден а со неговото доаѓање доаѓа и летотоооо
И јас... Ама знам дека ќе дојдат. Кога тогаш. Ќе се наместат сложувалките и ти ќе владееш со целата слика...