edvaj cekamm da pocnamm so praksata Moze malce sum ludaa, ali na operacii ke vlezaam i mnogu se raduvamm
Да дојде Виноскоп некој што ме познава да ме чита ке си помисли оваа е пијаница а тоа дека ке дојдат и Понеделник и вторник ке дојдат со Господ напред
Едвај чекам да ја завршам оваа 4та година и да отидам на факултет Многу се радувам што во Скопје ќе си бидам сама на свое, без моите... Многу сакам да бидам самостојна, да нема некој да оди по мене и да кажува што да правам, или да ми ги суди постапките.
Едвај чекам да поминат септември и октомври, да влезам во 9ти месец... Со душа чекам да си го видам синчето кое секое сабајле ме буди уште во 4 сабајле, клоца со ноџињата, како да сака да каже мамо јас се разбудив!!
Едвај чекам да помини овај период на глупости размислување, мислам доста беше ова година нека помини побрзо !
Едвај чекам да почне неделава за да решам некои проблеми. Како за здравјето така и за студирање во странство
да помине ПМС или што и да е што си игра со моето расположение. на сите околу мене па и на мене ми се смачи
Едвај чекам да дојде почеток на октомври свадбата ни е тогаш. И едвај чекам да заврши и тоа па после полесно да се дише да не ми биде напето.