Да пристигне автобусот од Малме.Среќа што не чекам авион Кој знае уште колку ќе чекав????????? Аха...се сетив.Само маглата над скопскиот аедродром знае Да ми беше потребна информација,верувајте,ќе барав ФБ,Скајп,само да воспоставам контакт.Може и ќе ми одговореше
Едвај чекам да се заврши со овие тестови и глупости,да дишам веќе неможам колку претераа со тестовите,едвај чекам да дојде новогодишната вечер,едвај чекам да ја видам дадеее(нема дојдено бог знае од кога)...
Едвај чекам ликот кој се обидува да ме испровоцира поради ИКС причини или лечење на свои комплекси да ми стапне на жуљ па конечно да ја покажам својата моќност. Пошто очигледно некои луѓе се правени со мочка и немаат поим дека во денешно време не можеш ниту со скриен веќе да свртиш а да не се дознае, ниту миљон пати да смениш IP адреса а да не те најдат. Слободно викајте ме Грујо од денес, и така решив да закачувам на Р. Епа ајде повелеле кој решил да ме рчне
Отпрво ми беше сеедно дал ќе си одам, каде ќе одам и што ќе правам, ама сега некако едвај чекам да го фатам автобусот и да заминам. Повеќе од месец помина, сакам утринска прегратка од внука ми Птиците летаат за југ на крај на летото. Оваа птица лета сред зима. Спојлер Охридче хир ај кам!
Да го отворат базенот! Како риба на суво сум,како да ми фали воздух! Тивко умирам... Кај се видело на пливач да му затвориш базен?? Тажна е ситуацијата во нашиов град,со еден базен сме... Болни што треба да идат на рехабилитација ќе си чекаат шо има веза... Не сакам да звучам негативно ама само сум реална! Дедо Мраз ај те молам за Нова Година подари му на Скопјево мило уште еден базен или барем реновирај го Олимписки! Фалааа
Да си иде годинава и на раат да почнам со сите промени. Уффф кое слободно време ќе го имам за само 48 саата ооооу јеаааа!
Eвај чекам да си ја видам дада ми,да почнат да се решаваат проклетиве проблеми кои на секаков начин го уништуваат расположението...Туку,сами од себе посекако не се решаваат,ние да се потрудиме да ги решиме...
да почнат часовите по италијански, отупавев слушајки го а да не знам да го зборам чисто. истото важи и за јогата ..