Да научам и да положам. После да сум ρаат да тρчам, сκитам и да подρаботувам. Да се вρатат внуκите да си ги гушнам. <3 А и дечκо од асал чеκам.
Во овој период се нешто чекам... Прво, да ми заврши сесијава и да си одам дома, па концертот од Енрике го чекам, па свадбата од братучед ми ја чекам, па роденденот го чекам, па да дојде другар ми од Америка чекам, па да дојде другарка од Швајцарија. Толку засега, да не ја издолжувам листава.
Јас не чекам ништо туку уживам во моментов, ако се сконцентрираш на чекање тогаш многу работи минуваат покрај тебе не забележани и не изживеани. Што ако чекам нешто и дозволам многу нешта да ми поминат не забележани а тоа што сум го чекала не гиисполни моите очекувања? Инаку генерално очекувам не толку топло лето затоа што не планирам да одам на одмор, туку тоа време од 10-15 дена планира да го искористам многу попаметно и да уживам во работата и плодовите на мојата градина, како и во црцорењето на птиците. Имам гнездо од пар ластовички кои се мојата љубов и преокупација, па очекуван наскоро да правам мекици за малите. Она шт најмногу го очекувам е да другите немаат преголеми очекувања од мене.
Eдвај чекам да завршам со последниот испит од сесијава оваа недела, па конечно да уживам малку, да си посветам повеќе време на себе и на дечко ми, да дојде петок па да заминеме на викенд, па концертот на Енрике и потоа ќе го чекам јули и одморот. А сега да си доучам за последниот испит
да заврши оваа глупа матура, ајде уште оваа недела да помине, раат да видам и јас... уствари не дека многу се замарам и учам, туку оваа грижата на совеста ме изеде деновиве пошто книга не фатив, навечер не можам да заспивам, три дена како човек се немам наспијано
Da isceznam od ovde i nikoj da ne znae kade sum , da si ziveam na raat so kerkami , kako sakam ... Pff dosta mi è...