Да отидам на одмор! не се издржува во ова скопјево! немам желба ни да искочам навечер, празно е, сите се по одмори! ии.. едвај чекам кај дечко ми да отидам деновиве.. ќе биде сам.. и нема да биде досадно!
Оууу епа со родителите не секогаш е интересно! јас и оваа година со моите под рака! сама ќе се удавам таму! хахахаха се шалам ако сакаш да ти биде интересно, можеш да си направиш сама а за некоја година ќе сакаме со нашите да идеме ќе видиш
Не ми се шета сама, секој ден ја терам мајка ми по чаршија да идеме + го учам брат ми да плива, многу ми е возбудливо на одмор
Не ми се шета сама, секој ден ја терам мајка ми по чаршија да идеме + го учам брат ми да плива, многу ми е возбудливо на одмор [/quote] ХАХААХХААХХА! Купи му мускули и немаш гајле Ептен во тесно си. Твоите, брат ти.. ах.. ти треба добро друштво па и на еден саат, да видиш живот што е. Сега ни е досадно, али еден ден ќе си бараме одмор со нив.
ти на раката, некој друг и на коленото, лактот, зглобот и така! и после 17 години, сега најде да паднам од точак-.- ТрагиКомично