Edvaj cekam da se preselam vo kuka i da mi go vratat kuceto. [mod-kirilica:3ijaievz][/mod-kirilica:3ijaievz]
Едвај чекам да се сврти кругот и да им се врати на сите што ми згрешиле. Е тогаш ќе биде се на свое место
И ти ќе ни фалиш нам...Уживај во романија и поздрави ни го дракула! =) (во случај да не си била, те предупредувам, замокот не му е ништо посебно, да не се разочараш) Back On Topic: Едвај ја чекам наредната Среда, да почнам повторно со снимање
Да да и јас да те предупредам ич не се радувај на тој замок. Ама затоа парламентот во Букурешт, кој е изграден од злато и најскапоцен мермер е приказна за себе. И секако замокот Пелеш Ајде на пакување сега и зимај џемпери и монтки зашто на планински места ќе одиш, ладно ќе ти е. И уживаааааааај
Фала за советите мили мои...баш сега се мислев дали да си го земам капутчето или да идам во есенската јакна..али сепак капутчето ке си го носам викате ладничко е ве сакам ке ми фалите мн
Девојки немојте со вакви слики да ме стрвите да не почнам да барам куфери Едвај чекам ...да имам можност да одам на некое подолго патување
најубаво да си поминеш ти посакувам убав пат и ти ќе ни фалиш на нас *да не бидам оф топик .. еч да заврне снег