Едвај чекам да престане дождов за да можам да си го исполнам денов со активностите кои ми беа планирани ..ако не престане ништо од нив.. и Да подобро снег да заврне отколку дожд
Едвај чекам да падне снег и да шетам низ него баш тогаш додека паѓа. По можност со една посебна личност.
ЕЧ да падне снеег така полно. И ЕЧ да почне украсување, светилки... Новогодишна еуфорија и ЕЧ нова година да дојде.
Едвај чекам да помине колоквиумска, Нова Година и едвај го чекам попустот во Матица, на крај на Јануари
Среќен брак nesa се најубаво во животот да си се сакате многу со маженцето ,да си имате среќен заеднички живот,мир ,слога и слатки дечиња колку што си сакате Јас едвај чекам да дојде 15ти да си ја накитам елката па да дојде Нова Година и сите тие собири седенки,сета таа забава дружење,празнично расположение, мирис на печени костенчиња итн. итн .
Едвај чекам да си го видам дечко ми да си го гушнам силно силно...ама ке треба да почекам уште некој месец
да дојди недела можеби на бившиот мој ќе му летат заби би сакала да доживеам како ќе ме гледа во очи и да дознај со кој си има фатено работа очигледно не знаел до сега