Eдвај чекам да помине неделава и колоквиумите, мислам ќе се преродам после тоа. Едвај чекам да дојде понеделник
Со цело срце...едвај чекам да дојде 12.01.2011 и да завршам веќе со проклетите колоквиуми и испитот останат од претходната година ! Неможам веќе.........ПОЛУДЕЧУУУУУ
Едвај чекам, прво, да дојт утре и да одам на една луда забава. А како второ чекам да дојт Нова год. и да си поминам уште полудо.
ЕЧ да почнам со новата работа. Малку сум исплашена, ама го прифатив предизвикот со широки раце отворени.
Едвај чекам да ми помине неделава,пеколна ми е. Премногу имам за учење,ама не можам бре,концентрација-слабо.
Едвај чекам да го видам Едвај чекам да поминат уште овие два-три тестови наредните дена и да си го пуштам мозокот на пасење
да помине и 2011-та хаххаха да мине матура да минат уписи за факлутет и се за што ке ми бидат потребни многу нерви,смиреност...
да поминат уште саат и 20 минути и да се видам со љубениот да напунам 18 да се омажам да имам дете да дојде лето да заврсам факс да имам само еден ден слободен ден да си се посветам на самата себе, затоа што работата, школоото*па и матурантка сега) двата курса и хоревите ме убија