Едвај чекам да ги укинат веке овие турски серии...цело маало ечи од нив секоја вечер...па и репризи гледаат офф мори мајко божем си немаме подобар начин за подобро да си го трошите слободното време own: за сите турски серии....а :up: за сите што не ги пратиме
Едвај чекам да дојде ден да одморам малце од гужвата (се надевам деновиве ќе биде ), да излезам вечер (фајнали ) и да го видам него !!!
Да го видам. Да го допрам, да ме стопли, да ме гушне силно, да не се испуштаме од раце, да ме баци по врат, да го бацам зад уво... да биде блиску до мене, да се стопам со него, да го почувствувам повторно толку близок и мил... Едвај чекам.
да дојде концертот на Тосе Проевски-се надевам дека ке си купам карта да почне КОНВЕРЗЕЈШН-во Брака миладиновци да се видам со една другарка со којасе немам видено одамна да ги продадам обеткиве што ги изработив-за џабе ли се мачев да го добијам ваучерот од Јуник-незнам што попрво да си одберам од таму да излезе утре Дневник-за добитниците на наградната игра ниве- се надевам дека ке имам срека
ЕЧ да го надминам стравот, да го направам тоа што морам, да вратам нешто покрај мене, да избришам некои личности, да се чувствувам убаво, да сум среќна, да сум сиурна, да сум сакана, да научам да живеам, да не се грижам за другите, да не се нервирам, да заборавам на некои спомени...