одвај чекам да се исперам и да си ги спастрам сите алишта на едно место,а не вака едно обесено на еден стол,друго на закачалка трето у корпа за алишта а четврто стои како чисто со евентуално перење у прва прилика.аман веќе подолг период жевеам вака на рати и ми се смачи сакам номален тек на живото,
Едвај чекам да дојде петок.. Да го видам. Да го бакнам. Да го легнам. И додека не цркни од мене,не го пуштам.
едвај чекам да се сретнам со мојот дечко... утре треба да си дојде и да се видиме... лелелелллллллллееееееее едвај чекам да го гушнам...да го бакнам....и да го гризнам за устата затоа што цела недела ми беше катастрофална со тоа наше лутење и расправаље... добро е помина.. тие 2 дена ке живеам...нема да бидам сама и осамена...многу се глупо чуствувам кога не е кај мене и е далеку... ај да не мислам на лошото...да се радувам на тоа што ке се видиме и ке бидеме заедно!!! ае поздравце на сите! мале јас сам ...
Едвај чекам да ми дојде вереникот! Не можам тука сама да живеам се чуствувам како никој и ништо без него. Едвај чекам да си го изнагушкам да си го изнабацам и да заспијам покрај него...да ме гушне и да ми каже дека ме сака таква каква што сум. Ајде доаѓај веќе еднаш!!! И тие глупави авиони!!!! Пукам од страв што треба сам да те пуштам по нив...ќе те мислам цела недела ((