Едвај чекам да дојде лето,да одам на моренце со најмилото...едвај чекам да си најдам подобра работа- на струка....едвај чекам да се променат луѓето-на поарно-ама знам нема да ми се оствари...едвај чекам а нема неправди....едвај чекам да нема сиромаштија,сите да се здрави и среќни...едвај чекам за нова кола ,,,а најмногу што сакам е само да се живи и здрави моите сакани,се друго ќе си дојде.
... да завршам факултет еднаш, да си бидам мастер бе брат (ја радо би Кунг-фу-мастер, ама ај кога немам опција, барем мастер-кривичар ке бидам)
Едвај чекам да дојде лето, ми мрзнат коскиве ако искочам надвор, не пошто сум слаба, него мн е ладно Едвај чекам да дојде лето, да уживам со дечко ми на плажа на 50 C' ! Мразам зима и студ!
Едвај чекам да дојде денот.... кога ќе имам вака тенко, кршливо вратче како газелава (или лама,... шо и да е ) а притоа се отепувам од јадење т.е. џвакање милост Господе милоооооооооооооооост http://nerdnirvana.org/wp-content/uploa ... lenoms.gif п.с. не чекам едвај вакви уши, да се разбереме
Да ги слушнам САРС на Скопје гори и да се изнаскокам со пивце во рака (и ракија на ум ) на сите нивни најнајнајенергични и хумористични песни.
Моментално одвај чекам да го завршам основното, да си отидам од школоно!АМан веќе 8 години се отупев се едно исто-.-
Едвај чекам да дојде лето да заминам кај татко ми во Црна Гора, да избегам од тука зашто ако останам ќе има жртви
Да дојт вечер и да излезам. Да ми поминит глава. Да дојт утре и да си се простам со луѓето на кои им имам згрешено.
едвај цекам да по4не да ми се десава несто во зивото да излегувам да се забавувам и да помине овој мртов период бтв да си фатам де4ко
... да заврши зимиштево, да пукне сонце, да си се раслечам, да си покажувам газе и сите да пукаат од мака што не е зима за нив.