да дојде шасот по Албански-да си го видам него леле бе што ми направи , ме магепса ли и да почнат презентациите во американското катче како и Конверзејшн-да отидеме сите заедно на кафе, е не ко гревчиња затворени во четири зида
да дојде прочка па ве4ерта да се преправиме онака како што ни е обичајот на нас велешани и супер да си поминеме
ЕЧ да почнам со ваквифустанчиња, па кила ќе добијам од толку тежина, од толку алишта на мене. А што е најтрагично, наредниве два-три дена ќе имаме дневна температура во минус. Народе, издржи!
ЛЕТОООООООООООООО леле летооо каде сииии ????? Едвај чекам да дојде летото да можам да излезам во мооите најомилени фустанчиња ах... обожавам да носам фустани летно време сукњи и кратки панталончиња чевли со полна потептица лелееее го сонувам веќе летотоооо.....
ЛЕТО да заминам надвор од македонија малце да се одморамм да прошетам да видам нешто ново да одморам од школо да полудвам малцее и да немам гиржии за наредниот ден по што се треба да се учии и да се станува за да се поправи оценка
И јас како повеќето од вас ЕЧ да дојде топло, пеколно, долго, убаво ЛЕТО! Ајде побрзо нека иде . Ми се смачи од дебели близи, ролки, чизми, палтиња, и сите тиа алишта со кои кога се на мене се чувствувам како сумо борач . Ама кога ќе расцепам маички, кратки панталончиња, аааааааа има да летам! Слушнав дека као демек ќе се стоплувало времево, бе? Од другата недела потобло ќе бидело, а ?
Едвај чекам да дојде утре да си се видам со другаЧките што не сум ги видела цел месец (па и повеќе). Wait for me I'm coooming