да заврши работниов ден и да одам дома, да одморам и после да уживам во зимско-идилична прошетка со дечко ми
Едвај чекам да се стопи снегов и да огрее сонце ... :? Цел ден врне... ми се смачи веќе. Исто и едвај чекам да дојде распуст :mrgreen:
Едвај чекам да дојдееее пролет и да нема ни дожд ни снег, само убаво пролетно сонце, птици и убави расцветани дрвца
Едвај чекам да го стават ФБ кот со плаќање...да се оттарасам и од него веќе... а Ако го избришам ќе ме копка да видам што праат другите Вака барем ќе знам нема никој и готово
едвај чекам да дојде лето, да отидам на одмор, да се бањаааааам мноооогу, да се сунчам, да си пијам некое освежително коктелче, да си чекам зајдисонце во прегратките на ми аморе и нормално да пристуствувам на ноќните журки... :up:
Хммм, е не ми се верува и тоа чудо ќе го направат ли? Има една емисија на аб телевизијата за фб е емисијава и таму кажаа дека ќе се плаќало, ама не е сигурно, рекоа дека 20$ годишно ќе било...
Што е до мене - што поскапо нека биде Немам намера за да дремам на ФБ пари да давам Туку забегавме ние на офф топик ќе не караат ops: