да дојде денот кога ке им вратам на сите што ме повредилее..!!! ии едвај чекам да заминамм за охридд..!!! малку релаксацијаа..!!
Едвај чекам да заврши конечно се со одмориве и да се најдам себе на плажа со книга. Ајде за две недели, надеж за Охрид.
Едвај чекам да дојде август и да одам на одмор. Итно ми треба таа плажа, тоа море , тоа сонце и сите тие горештини кои доаѓаат ко гратис со сето тоа.
Да појдам прво на базен ,да фатам малку боичка ,колку за припрема Да се изнапливам ко човек ,леле колку ми се пливааа! Да се договориме конечно за на одмор ,да се изнашетам низ Охридон преубаФФ!
Да дојде денот па да му ја здувнам во Охридон наш и да се кварцам на плажа и да фаќам сеири на непознати минувачи и и и даа лежам навечер на сламарица да гледам ѕвезди со тивко музиче и нешто благо ии да едвај чекам....
Да потпојдам на Алпите Да го посетам Охридот ни наш Да наполнам 18 (ајде веќе кога ќе биди) Ама од друга страна па ако дојди време за овие работи да се направат значи летото ќе биди при крај и крајот не ми се наоѓа мене Затоа конечно нека дојди 5 сатот да подзалади малку да се расшетам.