Едвај чекам да пристигне чудово... Lady Gaga’s first perfume would smell like “blood and semen” as it is reported in early January. Gaga said the scent of her perfume will contain blood which would come out of her own body, but where the semen might come from is still a secret. A perfume that smells like “an expensive hooker”, Lady Gaga Perfume is coming soon…… Крв од нејзе,сперма од Marilyn Manson и со мирисот ќе ги отерам сите жители од градов,па и ако не се бањам за баш онака да добие и моја нота ,баш ќе биде хукерски А тоа да,Гага ќе сече вени за да продаде милиони парфеми и жената без крв ќе ја оставиме Добра имагинација си има таа,за да направи уште подобар бизнис,тоа одамна го знаеме
Као прво Едвај чекам да ми пројдат овие "луди години" , после да се вработам ,фамилија, деца и на крај едвај чекам ДА ОСТАРАМ покрај мажот ..и така..да бидам сречна.
Спојлер И колку само погрешно размислуваш. Сега е времето да бидеш среќна, а не со работа, фамилија и еден куп проблеми. Иначе јас едвај чекам да почнам на училиште. Не ми се учи. Ми се оди ради друштвото.
Едвај чекам овие твои ненадејни и огромни чувства кон бифшиот мој низ газот да ти излезат. ЕДВАЈ ГО ЧЕКАМ денот кога в лице ќе те плукнам. Другарке моја најмила
Едвај чекам да дојде септември, не заради учењето заради новото друштво, новото школо, новите типци...
Едвај чекам да ме викни да излезиме ... Иако незнам дали ќе го напрај то хухух И едвај чекам да дојди 26ти и да одам на Дубиоза Колектив и да се журкаме јако !!
Одвај чекам да почне школска година и да одам на германски! Значи две години го учам јазиков и го обожавам
Едвај чекам да дојде есен го обожавам тоа време од годината прекрасна облека фризури сминка непроценливо
- Да наполнам 18 години - Да добијам возачка - Да завршам со школо,факултет - Да почнам да работа ( сеа одвај чекам а тогаш ќе ми се здосади )