ЕЧ да дојде време кога ќе и’ се смеам во лице на таа глупача, исто како таа на мене ми се смееше дека имала подобар просек од мене. Спојлер Епа срцке секако ќе имаш, мислам фала Богу со врски. Да не беше тетка ти ќе имаше ли ма? И знаеш што подобра сум од тебе и поучена,а знаеш зошто? Затоа што јас никогаш не сум имала единици како тебе и затоа што мене никогаш професорите не ми ставале петки,а пред тоа да имам по 2 кеца минимум по тој предмет,како ти што имаше.
Едвај чекам да си дојдат моите од одмор едвај чекам да ми дојде роденденот за 3 дена (баш ќе наполнам 15 години и следниот ден 1ва година во школо ) едвај чекам да ми купи тато Канон едвај чекам да го видам
ЕЧ да положам и да го откачам овој товар и немир,па да се посветам на плановите.Редно е мислам да ми тргне
Едвај чекам да одам на Пивофестот и да ги слушам Фолтин во живо! http://www.youtube.com/watch?v=CbCHnonKiVQ
Одвај чекам да дојде 1ви септември,да ми дојде роденденот и да дознаам што изненадување ми спремаат маж ми и керка ми