Морам да признаам,симпатични дечки иако не ми праат ќејф Ми се допаѓа онаа песната More than this,другите јок Најсимпатичен ми оној со косата,Хари де
значи дечкиве ми се најјаки и со песните, стилот едноставно со се мн читам за нив по интернетов и ги слушам, заразена сум и мн се убавииииииии сите али мене ми е најубав ХАРИ ах тој хари барем да би можела да го видам во живо :/ ajде нека дојдат во македонија многу ги сакааааааааааааааааааам поздрав до сите directionerki
Исто и јас сум ГОООЛЕМА обожавателка на 1D . Ги слушам нивните песни, гледам нивни видеа, video diaries итн. Би сакала да имаат концерт во Македонија, но како што и сами рековте тоа е блиску до невозможно. Ги обожавам сите нив подеднакво и мислам дека нивната музика може да расположи човек и во најлошите денови. ---- Е сега они кои што не ги сакаат (хејтерите) , нека си ги задржат своите мислења и коментари за себе, како што гледате луѓе ова е страна каде што обожавателките на 1D разменуваат омилени песни итн. ова не е место за вие да плукате по нив. Јас разбирам дека вие ги сакате вашите песни од 80-те , 90-те, и најискрено сите се добри бидејќи знам доста од нив, но како што гледам никој од нас не плука по вашите омилени изведувачи и песни. Разберете ова е 2012год. а не 1980, времињата се менуваат, така да и музичката индустрија се менува, и мора да доаѓаат нови изведувачи на сцената . Секој има право да слуша каква музика сака, и да не биде дискриминиран за тоа, но ова е Македонија и едноствано луѓето овде се такви. Тоа е се што имам да кажам. П.С. Proud directioner
АБЕ ЛУГЕ ЈАС СУМ НАЈ ГОЛЕМИОТ DIRECTIONER ! ЗНАчИ ГИ ОБОЖАВАМ ! ОСОБЕНО ЛИАМ ПРЕМНОГУ ГО САКАМ ГО САКАМ НАЈМНОГУ ОД СЕ ! А СИТЕ ГИ ПОЗНАВАМ СЕ ЗНАМ ЗА НИВ ПОВЕКЕ ОД КОЛКУ ШТО ЗНАМ ЗА СЕБЕСИ !!! СЕ ИМАМ ОД НИВ МАИЧКИ 2 ЕДЕН АЛБУМ ! МНОГУ ПОСТЕРИ И СЛИКИ ПЕНКАЛА ТЕТРАТКИ КНИГАТА ЗА НИВ ЛАНЧИЊА БИЗУЛИКИ СЕ ШО Е ПОВРЗАНО СО НИВ !
Еј девојки ајде кој има твитер нека гласа за 1D http://www.mtv.com/ontv/vma/2012/most-s ... thy-video/
Vas Happenin??? 1D Mн ги сакам..(Особено Хари ) Од толку шо ги слушам дури и мајка ми ги научи песните Мн ги сакам.. Да ги видам у живо Ги знам сите видеа за нив..(повеке знам за нив отколку за самата себе..)
Последно мислење ми е во темава, promise. Е сега не ми е јасно, како, амаа каааааакоо дечкиве се фанови на тоолку добри бендови како GN'R, Ramones, The Rolling Stones и остало, а имаат такви песничиња какви што имаат ајде да не коментирам пак? I don't get it. Dafuq?
Е ок де не се баш фанови али..Па шо?? нели смеат да носат такви мајци?? хах.. па шо и ја носам JB мајци па не го сакам мн..
http://www.youtube.com/watch?v=eLTDJmbwUH4&feature=youtu.be 00:09 <3 <3 <3 <3 полудив кога слушнав Најл те сакаме
OMGGG.;.. леле луѓе ја сум баксуз кога биле на Twitcam ја тогаш спиев.. Зашо ја иначе и јас полудев ко слушнав...
леле луѓе и јасс не можев да се контролирам значи, а инаку јас бев укл на Twitcam но нешто не беше во ред со интернетот и повеќето обожаватели не можеа да ги видат
http://www.youtube.com/watch?v=6_dWoKnKgbM Pozz Directionerkii Инаку стварно ли е дека Хари раскинал таа Каролина.. Или да си копам гроб??
Поздравче и до тебе и јас сум обожавателка на нив Песната what makes you beautiful e иначе одбрана за нај љубовна песна според тин авардс и многу ми е мило Други песни што ги знам it's gotta be you и More than this Дечки што е со Зејн кога го гледам ваква сум Повелете слики ЗЕЈННННН..... СРЦКО ..