Пред некој ден видов на една страна дека Хари бил забележан во еден клуб со Керолајн иначе мислам дека Хари и ја нема баш преболено Керолајн
И јас ги обожавам дечкиве, баш ми се срцки ама баш сите. Најомилени ми се Зејн и Хари! Баш би сакала да дојдат кај нас. Сите песни им се убави! позз
http://www.youtube.com/watch?v=-WgHVLOd ... r_embedded Ич не ми се допаѓа како ја пејат. Добро ова е единствено од нив што сум го слушнала.
И многу арно не е на арно. Си се чукаат по газовите, шетаат голи. Овие за реално шоу се. И да, незнаат да пејат.
nesvakam ok bre luge i ja so dugarka mi taka se udarame po gz ii so ?? pravo lezbejki sme?? aa da da se gleda deka "neznaat" da peat.. da koa stignaa na XFactor 3-to mesto !! boze boze aa i ako ne gi sakas slobodno nemoras da ja otvaras tamava -.-' se razbravme??
Ова никој не ни го спомна, ти сама си кажа дека за такви ги сметаш. Мислам дека BlueHeart мислеше на тоа дека премногу се слободни со однесувањето. Стварно се понашаат како будали. И да, незнаат да пеат, туку 9 од 10 нивни обожавателки ги сакаат заради глупото понашање.
off lelee..i ja se cudam zaso u EU nikad nema da vlezime ali ajde so ke pravis toa e xD inaku mn me nasmea !!! ali aj deka sum pomala da si kutam :'D aaaaaaaaaaaaaaahahahahaahah (ke svatis sigurno za so zboram ali toa e za zal vistina!!) ii ako ne gi sakate rekov SLOBODNO NEMORATE DA JA OTVARATE OVAA TEMA LELE!!
Пишувај средено и на кирилица. Ова е форум, секој има право да дискутира. Веќе сфативме дека во оваа тема и во темата за Бибер нема шанси за дискусија. Ќе те замолам да се однесуваш нормално и културно, нема потреба за навреди само затоа што има луѓе со мислења кои не се совпаѓаат со твоите.
Може да ви скршам филм? Колку и да се сингл, колку и да се радувате што се откачиле од никаквите ку4ки, сетете се дека нема да се ни ваши. На на на на на на? Така да чил, оти после ќе се жалите како сите машки низ град се зафатени и како другите ку4ки ги зеле дури вие сте кубеле коси по лигави типчиња.
Значи не кубам коси по нив ги слушам и тоа е се,а што се однесува со машките имам 14 и мислам дека сум премала да си фанам дечко во скоро време,не ми се брза!
najdobri gi sakammm porano gi mrazev sea gi sakam omilena pesnatole my heart http://www.youtube.com/watch?v=Mh3vk2GMXgc
ги знам уште од првите аудиции на икс фактор,кога не беа познати едно девојче од твитер,мн ги сакаша и мене ме замараше со нив,а ја не ги ни глеав линковите што ми ги праќаше,и еден ден отворив еден линк и ми се засвиќаа и СИТЕ линкови после ги изгледав,тоа беше пред 2години отприлика,и от тогаш лудувам по нив.Кога и да ги види некоја моја другарка или на сестра ми ќе ми рече:Еве ги ТВОИТЕ и сите постери од нив ја си ги добивам,хехе