И на пример таа песна ќе биде најслушана и она ќе си земе пари а вие што ќе добиете ааа? што сака ќе си прави а и не мислам дека брзо ќе раскинат Haters gonna hate
За Лиам и Дани баш ми е мило, зашто таа е многу фина и не заслужува фановите на Лиам да и се закануваат.. Хари и Тејлор нема да потраат, како што не издржаа ни другите врски на Тејлор. Факт е дека таа со тек на време се опседнува со нејзиниот дечко и се однесува психопатски. Луис и Елеанор ми се најнајслатки! Елеанор е преубава! а и Зејн и Пери ми се срцки.. Само Најал душа мила со храна си се љуби
па сега проценете колку ве сака тејлор... знам дека еден ден ке има песна и за хари ама ајт.. ии ова е избришано од нејзиниот твитер да веке го нема ама некој паметен го сликнал ии ете ти.. еве колку не сака..ааа она срцката ии јасја сакам повисе од тоа https://twitter.com/taylorswift13 еве и го твитерот па идете според тоа колку фаловнала ии сл па да видете така не е фејк..
Леле беее ама се напнувате со Тејлор и Хари т.е дека ќе напраела песна за него и нека направи бе она ќе има добивка од тоа а не вие.И тоа дека Тејлор така напишала не ни верувам,и со Хари се сакаат помирете се со тоа само мислам дека ако го сакате својот идол треба да ги прифатите сите негови работи и добро не ја сакајте само почитувајте ја зашто ако ја мразите па и Хари вас нема да ве смета како негови големи фанови.
По два три месеци ќе слушниш Хари и Тејлор РАСКИНАА и да и јас ја ЈА МРАЗАМ Еве да Речеме Како сите ги прифанаа Дани,Пери и Еленор a Тејлор никој не ја сака (или барем поголем дел од фановите)Брзо ќе раскинат како што со сите брзо расинува.
ЛОЛ!!!! ти добро си со глата?? или??? хаха абе ајде само го одалечува Хари од групата..Перие ја праиле операција на крајниците сите отишле у болницата аа оваа го викнала Хари да шетаат ее сега сите ке плачат он ке се смее..тка испага..аа и пред некој ден го виделе Хари како плачи..Кога е со неа на мн малку слики го гледам насмеан...Зејн пред некој ден рекол дека Хари ги одбил нив и отишол со неа да шета..ЗНАЧИ НЕ Е СРЕКЕН СО НЕА...АМА АКО СИ СЕ САКААТ НЕМАМ НИШТО ПРОТИВ ТОА...АМА САМО МИ Е КРИВО ШО ГО ОДДАЛЕЧУВА ОД ГРУПАТА И ЕДЕН ДЕН АКО НЕ ГО ОДДЕЛИ НАЧИСТО ЈАС НЗ ШО КЕ НАПРААМ..-.-
Добро можеби и е хакнато ти стварно веруваш дека она ќе напише така не мислејќи дека после ќе се скара со Хари и ќе ја мразат сите Дирекционери нејзина цел е да ги придобие фановите на One Direction за да може да го задржи Хари не виде како фановите ги скараа Дејниел и Лиам,добро не беше само заради тоа ама и тоа беше зашто мн ја напаѓаа на твитер.И Луис има кажано незнам дали е точно дека Хари спиел секоја вечер со различна девојка и ти на пример како негов фан нескаш он да си го среди животот со некоја како Тејлор туку нека биде таков.Стварно не те разбирам и за џабе пишувам кога и која да му биде ти пак нема да ја сакаш затоа да не расправаме кога никој нема корист од ова ни ти што хејташ ни јас што пробувам да те премислам.
Неможам да сфатам каков ефект има било која страна од ситуацијава во вашиот живот ... Ај одморете се малце.
а шо слишам бе??? Хари сакал да го напушти бендот ради Тејлор ЕЕ САМО ДА Е ВИСТИНА ОВАА КЕ УМРЕ ОД ДИРЕКЦИОНЕРИ!!!
па реков веке тој има дадено и изјава дека за one direction е спремен и да умре и дека никогаш заради тејлор не би ги напуштил момците кои му го промениа живот и истите тие му се и најдобри пријтели a на врската со тејлор им се гледа крајот http://www.tmz.com/2012/12/22/taylor-sw ... ski-photo/ а исто така луис пред неколку дена дал изјава дека хари е во последно време е оладен од тејлор бидејќи таа сакала да ја има целосна контрола над него a почнал и да ја изневерува за да и се одмазти па затоа решиле врската да ја стават под " длабок лед " a Elena-92 за твоја информација сум одлична ученичка и книгите ми се омилена занимација а ако тебе не ти ссе допаѓа темата не ја ни отварај
Во последно време Тејлор многу го напнува Хари и Хари скоро и воопшто не се гледа со останатите момци!! Земете го за пример враќањето од Америка кога Лиам, Зејн, Најал и Луис си дојдоа со нивниот авион а Хари со приватниот на Тејлор.. Едноставно од никогаш не ми се допаѓала типката, прво и прво целата ми е како флегма и не може чекор да држи со Хари.. Се надевам дека тој ќе се опамети пред да биде опеан во некоја нејзина одмаздничка песна!!!
Мене уште не ми е јасно што се замарате. Вие не сте во врска со нив така да..... На сите им пречи нивните лични грешки ама тие се за нив.
One Direction моментално се многу популарни, а поготово кај тинејџерите. Јас лично не ги слушам па затоа и не ги сакам (не ги сакам,а не ни ги мрзам, едноставно ништо).
Леле темава е буквално да се смееш. Што се толку притресувате кој со кого одел, не бива со вас ќе се фатат ако немаат женска. Многу ми е чудно кога некој ќе ми каже дека биле убави овие, озбилно што убавина гледате? во тој случај секое машко со шишкица, локна и сладко гласче ќе е убаво. А пак песните друга приказна, полигави текстови не можеле да направат.