Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Еден Правец (One Direction)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од angel92, 16 јануари 2012.

1. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    И на пример таа песна ќе биде најслушана и она ќе си земе пари а вие што ќе добиете ааа? што сака ќе си прави а и не мислам дека брзо ќе раскинат :) Haters gonna hate ;)

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MissElly

MissElly Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    102
    Многу ми е мило што се во врска Harry и Taylor :clap: :clap: OВО САМ ЧЕКАО :lol:

3. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148

4. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    За Лиам и Дани баш ми е мило, зашто таа е многу фина и не заслужува фановите на Лиам да и се закануваат..
    Хари и Тејлор нема да потраат, како што не издржаа ни другите врски на Тејлор.
    Факт е дека таа со тек на време се опседнува со нејзиниот дечко и се однесува психопатски.
    Луис и Елеанор ми се најнајслатки!
    Елеанор е преубава! :inlove:
    а и Зејн и Пери ми се срцки..
    Само Најал душа мила со храна си се љуби :rofl:

На Lolo5, SlAtKi4ka.SlAtKi4ka, sm1zla и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    па сега проценете колку ве сака тејлор... |( |( |( знам дека еден ден ке има песна и за хари ама ајт.. |( ;) ии ова е избришано од нејзиниот твитер да веке го нема ама некој паметен го сликнал ии ете ти.. :lol: еве колку не сака..ааа она срцката ии јасја сакам повисе од тоа :inlove: :@ :@ |(
    https://twitter.com/taylorswift13 еве и го твитерот па идете според тоа колку фаловнала ии сл па да видете така не е фејк..

Прикачени фајлови:

6. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    мн брзо ке раскинат.. ;) :rofl: Yeah I'm HATER AND WHAT??? :o

На Lolo5 и SlAtKi4ka.SlAtKi4ka им се допаѓа ова.
  7. prettyliar

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Леле беее ама се напнувате со Тејлор и Хари т.е дека ќе напраела песна за него и нека направи бе она ќе има добивка од тоа а не вие.И тоа дека Тејлор така напишала не ни верувам,и со Хари се сакаат помирете се со тоа само мислам дека ако го сакате својот идол треба да ги прифатите сите негови работи и добро не ја сакајте само почитувајте ја зашто ако ја мразите па и Хари вас нема да ве смета како негови големи фанови. ;)

8. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    По два три месеци ќе слушниш Хари и Тејлор РАСКИНАА
    и да и јас ја ЈА МРАЗАМ

Еве да Речеме Како сите ги прифанаа Дани,Пери и Еленор a Тејлор никој не ја сака (или барем поголем дел од фановите)Брзо ќе раскинат како што со сите брзо расинува.

На Lolo5 и sm1zla им се допаѓа ова.
  9. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    ЛОЛ!!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ти добро си со глата?? :^) или??? хаха абе ајде само го одалечува Хари од групата..Перие ја праиле операција на крајниците сите отишле у болницата аа оваа го викнала Хари да шетаат ее сега сите ке плачат он ке се смее..тка испага..аа и пред некој ден го виделе Хари како плачи..Кога е со неа на мн малку слики го гледам насмеан...Зејн пред некој ден рекол дека Хари ги одбил нив и отишол со неа да шета..ЗНАЧИ НЕ Е СРЕКЕН СО НЕА...АМА АКО СИ СЕ САКААТ НЕМАМ НИШТО ПРОТИВ ТОА...АМА САМО МИ Е КРИВО ШО ГО ОДДАЛЕЧУВА ОД ГРУПАТА И ЕДЕН ДЕН АКО НЕ ГО ОДДЕЛИ НАЧИСТО ЈАС НЗ ШО КЕ НАПРААМ..-.- :@ :@ :@ :@

10. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    http://www.youtube.com/watch?v=7rhVdBYNOGE еве и видео ако не веруваш ми е гајле :* :fubar:

11. prettyliar

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Добро можеби и е хакнато ти стварно веруваш дека она ќе напише така не мислејќи дека после ќе се скара со Хари и ќе ја мразат сите Дирекционери нејзина цел е да ги придобие фановите на One Direction за да може да го задржи Хари не виде како фановите ги скараа Дејниел и Лиам,добро не беше само заради тоа ама и тоа беше зашто мн ја напаѓаа на твитер.И Луис има кажано незнам дали е точно дека Хари спиел секоја вечер со различна девојка и ти на пример како негов фан нескаш он да си го среди животот со некоја како Тејлор туку нека биде таков.Стварно не те разбирам и за џабе пишувам кога и која да му биде ти пак нема да ја сакаш затоа да не расправаме кога никој нема корист од ова ни ти што хејташ ни јас што пробувам да те премислам. :)

12. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.992
    Допаѓања:
    4.816
    Неможам да сфатам каков ефект има било која страна од ситуацијава во вашиот живот ... Ај одморете се малце.

На Lolo5 и pamelche им се допаѓа ова.
  13. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    Хари никогаш не ма да се отакаже од групата заради девојка верувајте ми :D :) ;)

На Lolo5, Lily52, deedee0 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    а шо слишам бе??? Хари сакал да го напушти бендот ради Тејлор :@ :@ :@ :@ :@ ЕЕ САМО ДА Е ВИСТИНА ОВАА КЕ УМРЕ ОД ДИРЕКЦИОНЕРИ!!! :@ :@

15. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Цепки ми е темава... :D :D :D
    Што се потресувате бре непотребно, одете фатете книга.

На Lolo5, sweet-cherry, FortuneTeller.xD и 5 други им се допаѓа ова.
  16. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    па реков веке тој има дадено и изјава дека за one direction е спремен и да умре и дека никогаш заради тејлор не би ги напуштил момците кои му го промениа живот и истите тие му се и најдобри пријтели a на врската со тејлор им се гледа крајот http://www.tmz.com/2012/12/22/taylor-sw ... ski-photo/ а исто така луис пред неколку дена дал изјава дека хари е во последно време е оладен од тејлор бидејќи таа сакала да ја има целосна контрола над него a почнал и да ја изневерува за да и се одмазти па затоа решиле врската да ја стават под " длабок лед " a Elena-92 за твоја информација сум одлична ученичка и книгите ми се омилена занимација а ако тебе не ти ссе допаѓа темата не ја ни отварај

На Lolo5, SlAtKi4ka.SlAtKi4ka и sm1zla им се допаѓа ова.
  17. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    Во последно време Тејлор многу го напнува Хари и Хари скоро и воопшто не се гледа со останатите момци!!
    Земете го за пример враќањето од Америка кога Лиам, Зејн, Најал и Луис си дојдоа со нивниот авион а Хари со приватниот на Тејлор..
    Едноставно од никогаш не ми се допаѓала типката, прво и прво целата ми е како флегма и не може чекор да држи со Хари..
    Се надевам дека тој ќе се опамети пред да биде опеан во некоја нејзина одмаздничка песна!!!

На Lolo5, SlAtKi4ka.SlAtKi4ka, Aleks96 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.992
    Допаѓања:
    4.816
    Мене уште не ми е јасно што се замарате. Вие не сте во врска со нив така да..... На сите им пречи нивните лични грешки ама тие се за нив.

На Lolo5 и prettyliar им се допаѓа ова.
  19. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    556
    One Direction моментално се многу популарни, а поготово кај тинејџерите. Јас лично не ги слушам па затоа и не ги сакам (не ги сакам,а не ни ги мрзам, едноставно ништо). ;) :D :)

20. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Леле темава е буквално да се смееш. Што се толку притресувате кој со кого одел, не бива со вас ќе се фатат ако немаат женска. Многу ми е чудно кога некој ќе ми каже дека биле убави овие, озбилно што убавина гледате? :^) во тој случај секое машко со шишкица, локна и сладко гласче ќе е убаво.

А пак песните друга приказна, полигави текстови не можеле да направат.