За тоа дека во Македонија ќе дојдат, некако не ми се верува :/ Само може да се надеваме. Жал ми е моментално, имало смртен случај во фамилијата на Zayn и морал да се врати во Европа од Америка :/
Па јас и не би ги споредувала баш со Бибер, затоа што прво и основно Бибер не знае да пее, а дечкиве знаат и тоа добро, особено Liam. И искрено иако моментално немаат некои wow песни, темава ми е милион пати подобра од оние за некои квачки како кејти пери на пример, кои немаат ни п од пеење Спојлер не дека таа има којзнае колку убави песни, се годи една во сто така поубава, но гледам за неа никој не се буни што има тема http://www.youtube.com/watch?v=iNbVZfkt5vM http://www.youtube.com/watch?v=hE4Nn_rL ... re=related Од тие песни што ги имам слушнато (не многу, затоа што првично не слушам ваков тип на музика) најубава ми е Same Mistakes А да и Zayn is damn hot!
Жал ми е за Zayn Имало смртен случај во неговата фамилија Инаку, во Македонија не верувам дека ке дојдат Можеби ке дојдат тука негде во околниве зеји, но за Македноија незнам А во случај да ги посетат соседниве земји, ве собирам сите и заедно одимеее!
Mмм, слатки ми се! Им ја имам слушнато песната http://www.youtube.com/watch?v=Y1xs_xPb46M&ob=av2e и убав глас имаат Најубав ми е Liam Payne!
Сликава бе...сликава ме испровоцира да пишам. И сега готово, Битлси се. Уште едно чудо ко оние US5 што беа. Или NSYNC...Ама секое чудо за 3 дена. Прв пат ги гледам и слушам, ко да сум од трета планета. За мене барем нема ништо посебно во Биберче помножен со 5, + некоја година и пола октава повеќе. Им предвидувам слава до периодот кога ќе се појави нов Бибер калибар што ќе ги „заслепи“ тинејџерките.
Ги слушам и им знам многу песни. What makes you beatuful,One thing,More than this,I wish,Everything about you ми се најубави.Многу убаво се облекуваат!!! Harry ми е најубав и најсладок.. А Zayn!!!
Јас сакав да прашам нешто Дали знае некој во кое списанје има ГОЛЕМ (значи многу голем ) постер од One Direction? Има во Ок (српско списание) огромен е значи (166 * 55цм) , поделен е во два дела, првиот е во сегашниот број, а другиот број со вториот дел излегува на 23 мислам. Имам многу нивни постери ама само еден голем сакам ГОЛЕМММ! Знае некој?
Си најдов човек а иначе тоа што зборите сакале да дојдат во мк има врска али не вратија таткото на другарка ми има многу врски и се јавија таму им понудија многу пари за да дојдат али кажаа дека се многу зафатени и требале да истражат кај е тоа пошо мислеа дека е во африка и дека би сакале да дојдат но се зафатени и ќе ни вратат тоа беше пред 2-3 недели и уште не ни кажале ама штим ќе добијам некоја информација одма пишуем а сега да си кажам на musicgirl555 делиме ист вкус за машки си најдов чоек алилуја а за Хари да не почнам
Хохоох а јас па си мислев дека никој одовде незнае ни кој се 1D Иначе, неверувам дека ке дојдат во Македонија. Ама да се потрудеме бре луѓе, нека дознаат дека и во Македонија имаат фанови! Кој има twitter нека ги следи https://twitter.com/#!/1D_MKD и One Direction: https://twitter.com/#!/onedirection
Значи да има мала шанса да дојдат али у право е blaa треба да се потрудиме таткото на другарка ми еден тон пари им понуди и они кажаа не е до парите али прво да видат кај е шо и мислам се исплашија али да се потрудиме да ги мотивираме малце и на нас да се посветат
Малце се фановите од МКД. Можеби затоа нема да сакаат да дојдат. А дека се зафатени, не викам не. Рачунај сега се Америка, на 1ви Април ќе се Австралија, па летна турнеја низ Америка и после ќе прават нов албум. А имаат и нова турнеја во 2013 низ Англија која што цела е распродадена. Јас се надевам на турнеја низ Европа, пример Германија. Иначе сега ќе те следам блаа
Да, има малку фанови во МК. Затоа и не сакаат да дојдат.. Замислете концерт на 1D во МК. И кој ке појди? 10 души? Ете, баш затоа треба да се потрудиме и да шириме "one direction infection". Јас веќе ги "заразив" сите мои пријателки ахахах
Неможе во Македонија, не сме таква нација. Сите за себе и за нож забивање се занимавет.. BlueEyess, знаеш број на менаџерот? И колку пари беа понудени?
Кој ве лажел дека ќе идат во Македонија???!!! Тие во Америка суете немаат направено концерт а не пак во Македонија али ај нека дојдат.Инаку не сум некој голем фан ама слатки ми се најубави песни ми се препевот на Forever young,What makes you beautiful и More than this а најубав ми е Хари
Во Америка летово ќе имаат турнеја, највероватно утре ќе ја објават. А за кај нас, не се ни надевам. Чекам да објават турнеја низ Европа, барем Германија или некоја земја поблиска ќе одам. На Балканот,не стапнуваат тие.
Број од менаџерот немам таткото на другарка се јави некоја нивна секретарка и после она на менаџерот и чекавме пола саат и после им понуди мислам милион ако не и поише и они рекоа дека не им е до пари а беше и сммештај и се да им е платен али они рекоа дека се мн мн зафатени и дека би сакале да дојдат и дека ќе ни јават али тоа беше пред едно 3-4 недели и уше им нема ни трага ни глас али денес ќе се видам со неа па ќе ја прашам поздрав и чим доаѓам дома пишуем извештај позз