Јас не ги слушам но затоа другарка ми... Спојлер таа слуша само Џастин Бибер, Уан Дирекшн и Ариана Гранде....ааа да...и Биг Тајм Раш Не знам, некако ми се премногу просечни, лигави, површни... Јас не слушам многу таква музика...
Нај си го сакам Зеин.. Инаку мноогу мразам пародии, а сељаиве нервите ми ги откинаа. http://www.youtube.com/watch?v=2sRpwk0v30Y
Кој го беше да го гледа филмот?Јас неможам да одам ме мрзи,а и незнам како да си резервирам карта некој викаат требало да се јавувам ако се наканам може ќе одам деновиве ако го има ако не ќе го чекам на нет.
И јас бев, многу беше убав филмот, имаше многу смешни делови. Сите петорица беа прекрасни . Сега чекам да искочи на замунда, за да можам да го гледам пак . Денеска на твитер неколку часа беше и трендот #MacedoniaLoves1DMovie Инаку денеска искочи т.е. протече порано една нова нивна песна, Diana. http://www.youtube.com/watch?v=9kpatXyb55o
Јас сакам да го гледам филмот,ама не знам дали уште се прикажува во сити мол и до кога ќе го има. Ако може да ми кажете. Инаку ,морам да кажам дека ептен ги симпатизирам овие,значи преубави ми се! Уште и тој британски акцент....
^ Ај не полни офтопици ќе те молам, ако не ти се допаѓаат, не коментирај, да сум на твое место така би направила
One Direction, Justin Bieber, Big Time Rush се заразна болест. Секоја тинејџерка што ги видела се „заљубила“ во нив и нема лек освен ако не ти дојде паметот... Мене ми дојде, еднаш бев Дајрекшнер и имав еден куп постери од нив. И така ненадејно ми текна да кинам постерите. Сестра ми се зачуди но и стана јасно. Разбрав дека One Direction се група на дечиња ки трчкарат на сцената. И навистина се болест!!!! На другарка ми од школо ако и спомнеме дека One Direction се само деца што трчаат на сцената не тепа, ама онака брутално не тепа не кубе! Тоа е болест, сакате и вие да стигнете до тоа? Искусните знаат повеќе.
Па еве јас сум Дирекционерка, како што викаат кај нас. Со никого не сум се тепала, кубела или карала во врска со 1D. Дури и некој да ми рекол дека не ги сака, дека ги мрази или дека биле, не знам, педери или било што друго не сум се карала. Нивно мислење си е тоа или едноставно тоа е наметнато во денешно време. Ако другарките не ги сакаат и со другите мора така да биде. Јас си ги слушам 1D, преубави ми се сите (посебно Лиам), а и убаво ми пеат, не за џабе на едно такво шоу како Икс Фактор стигнале до финале. Не негирам дека немало никаква улога тоа што си се сите убави. Ама не е се во нивниот изглед, затоа што само со изглед не би го постигнале сето ова, на Икс Фактор мора да се има глас. Не сум некоја на која секој втор збор и е 1D или Лиам. Зависи до личноста дали ќе се мрдне од памет за нив или ќе остане нормален фан кој нема да прави фама околу тоа дека е Дајрекшнр. И ако ова што го пишав ме прави болна, ете тогаш и јас ја имам таа болест. Не сум доволно паметна да кажам дали тоа да си фан на некоја позната личност прави да си болен. Можеби си во право.
Луѓе јас станав опседната со Zayn.Жими се,претерувам веќе ,стварно многу сум заљубена. Спојлер Дали има уште некој што е како мене? И во последно време многу им ги слушам песните.Искрено убаво пејат,а песните ми се допаѓаат зошто мене ми го подобруваат расположението и се онака певливи.
хаха и јас бев опседната со Zayn едно време ама сега откако со зеде со Perry (незнам ни името дали го погодив ) го баталив, ми здосади... Иначе мн ги сакам One Direction Со нив ме зарази мојата мала брачеда кога беше скоро 1 одд. дотогаш појма немав дека постојат и така почнав да ги слушам
Абе одамна немам пишано тука, шо бидна сега кога ке искача другиот албум? Дадоја каде ке идат 2014? А 23-ти одвај чекам аааааа :О