Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Еден Правец (One Direction)

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од angel92, 16 јануари 2012.

1. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    133
    Убаво би било да дојдат кај нас или на балканов ама шанса немат..Убаво би било да ги видиме во живо кулку би сакала хехе :$ :)

На BestFriends.99 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ProudDirectioner69

ProudDirectioner69 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    24
    http://m.youtube.com/watch?v=-wKQypiqcJU <3 <3 <3 <3 <3 ZAYN IS MINE STAY IN YOUR LINE :* :inlove:
    Nicknames:
    Zayn Malik: Dj Malik, Bradford bad boy\boi, Amazayn
    Louis Tomlinson: Boobear,Lou,The Tommo, Swagmasta From Doncasta, SassMasta From Doncasta,FabLouis
    Harry Styles: Hazza, Haz, Curly, H, ExtraordinHarry
    Liam Payne: Leeyum, Daddy Directioner, Dj Payne, BrilLiam
    Niall Horan: Nialler, PhenomiNiall, Potato

Directioner:
    A crazy obsessed teenage girl or guy that does nothing with their life besides twitter, tumblr, and instagram. They have blogs with NOTHING but ONE DIRECTION ONE DIRECTION ONE DIRECTION. They sit on their laptops all day with a jar of nutella crying tears of lust for five flawless homosexuals that they would kill to be with. They talk to their posters and have casual conversations with paper versions of the boys. Most of them have been fans since the X-Factor UK and deem anyone who hasn't been a directionator. They're disgusting human beings. They don't allow many people into their fandom because all they do is fuck shit up.
    If youre a Directioner, you know all about Ed, Josh, Paulward, Maz, Andy, Dani, El, Perrie, Caroline, and Demi. They are exclusive people in the boys lives.

Directioners know everything about the boys. For example, Niall James Horan was born on the 13th of September 1993 in Westmeath, Mullingar, Ireland at 8:04 am at Credit Valley Hospital with the blood type of A.

Directioners often make sexual gestures, and they are THEIR BOYS.

Directioners go through all sorts of shit to protect their boys from anyone and anything harmful. They ARE THE MOST powerful fandom every created. They fangirl worse than Beliebers, Taylor Lautner fans, and who the fuck ever exists all together.
    Directioners are like the fucking FBI because they can and will find shit out. They have the boys airport passes, blood types, dental records, school grades, etc.
    friend comes over and looks at walls: um.. one direction?
    me: DONT STARE TOO LONG THEYRE MINE
    friend: obsessed much..
    me: YES, DONT FUCK WITH MY BABIES..
    friend: youre weird
    me: im a Directioner.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. BestFriends.99

BestFriends.99 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2014
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    441
    Најомилена група..Најсовршени момци.. :inlove: :inlove: :inlove:
    Мислам дека не постои група кои може да ги замени 1D. :!:
    Сите се убави,а посебно Zayn и Liam :$ :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Прикачени фајлови:

4. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    133
    Зиам :inlove: :inlove:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

5. tiph24

tiph24 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2014
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    177
    Мене не ми е јасно како некои буквално се трескаат за овие,еднаш беше у мода Џастин Бибер,сега и подолго време овие.
    Разбирам дека ви се свиѓаат као пеат и изглед и све,ама до толку трескање и опседнатост незнам..
    Мене не ми се свиѓа нешто премногу како пеат,ама не се лоши.Од убави,најубав ми беше тој Лиам коа имаше подолга косичка(сеа мислам е ќелав),Хари беше убав,и сеа тој плавиот ми е убав :rofl:

6. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Воопшто не е ќелав :lol:
    Инаку намерно ја ставив оваа слика, кога ќе можеме да го наполниме ова ќе зборуваме за тоа дали ќе дојдат или не :|

7. BestFriends.99

BestFriends.99 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2014
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    441
    Не пиши овде вака некој нервозни директионери може да те нападнат. :lol: :rofl: :*
    Јас мислам дека секој си има свое мислење и свој вкус. :!: :!:
    Инаку на момците ништо не им фали.Преубави се и талентирани се. :inlove: :!: :inlove:

8. tiph24

tiph24 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2014
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    177
    ^
    Не реков дека се грди и неталентирани,туку дека не ми е јасно како буквално се опседнати со нив како богзнае што.
    Па не сум го загледала убаво кога се ошиша :rofl:

9. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    133
    Добро би било да дојдат на балнатов било која земја ај можит во србија ќе ги донесат...добри би било да се собираат потписи или петиции за да дојда во мк..

10. MarieHoran

MarieHoran Нов член

Се зачлени на:
    30 јуни 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Најал најубав од сите е :inlove: :inlove:

11. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.755
    Умм, мисалм дека открив зашо повеќето дирекционери не ги почитуваат, т.е не ги респектират и Лари и Лари шиперс. Ко прво ние од Балкан уште си го тераме она Осмалниското, т.е строго забрането е да се биде геј! Уште сме т.н. затупени со тоа шо мора да се` биде стрејт до коска! Уствари и христијанската вера уче дека НЕ треба да има исто полови парови, т.е геј-хомо, туку строго маж и жена! Па и од дома што иаме по некој старо патриотиште у фамилија, шо уште од мало ти го соле паметот како тоа е грешка! А др шо не ги шипнуваат Лари е дека се до уши заљубени (претежно у Харолд) и си имат замислено каква дури и декорацијата на салафетките коа ќе им “биде“ свадбата , чак дури и какви чорапчиња ќе му купе на детето! Ете све е до имагинесот, т.е пубертетлии сме де, а и` да не се толку напињавме со Елеанор или Хари, они без проблем ќе си признаеа дека се у врска! Немаше толку да се кријат. Али ако признаат дека се геј ќе ја загубат славата, од тоа стојат! Мое мислење! :)
    И ГОЛЕМА БЛГОДАРНОСТ до Харолд шо вчера не свесно стиснал фејв на провокативна слика на твитер, не` спои пак старите дирекционери, т.е од 2012-та! Новиве се шит! Се прашувам дали некој од новите знае за првите фотошопи шо ги и иаме праено.. :/ Мислам дека не знаат! Само колку се расипа фандмот од почеток на 2013-та! Немаше ни еден старус против девојките им, а сеа на секој чекор се хејтаат Софија, Пери, Елеанор (актерица) и Дани (понекад има некој испад за нејзе)!
    Ај останете поздравени! :*

На navyforever му/ѝ се допаѓа ова.
  12. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    ^
    Па како да прифатат нешто што не постои и што вие што се нарекувате Лари шиперс си го измисливте.Ги правите геј само зашто они БЕА најдобри другари,јас незнам дали сте ги виделе вие нивните реакции кога гледаат какви слики правите со Хари и Луис.И заради тоа сега не се другари,која е поентата вие да ги правите геј,а кога некој хејтер ќе се избаци дека они биле геј одма го напаѓате. |(

На nati44 и the.vampire.girl им се допаѓа ова.
  13. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.755
    ^Ја како шо знам, ние од секогаш сме се шалиле за Лари! Ама од кога овие Елуанор шиперс ни ги покажаа зубите, моравме и ние да се спротиставиме, и ден денес ги прајме пар, може се, може не се! ОК, тоа е нивна работа.. Али пр јас мислам дека се во врска, нз им се познава.. Мислам мн работи се имаат случено.. На пример она со автобусот.. Кога биле таму.. И луѓето шо биле таму кажаа дека само Харолд и Луис биле.. И ај дирекционерите си знаат за тој настан, да не зборам сеа за него, малце и е срам од оние шо нема да сфатат што се работи :3 Еве ти мислеш дека Луис има девојка, јас мислам дека има дечко.. Знаш мистерија е тоа, мн голема :lol:

На nati44 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    156
    Иначе, има некои гласини дека Луи ја запросил Елеанор, и тоа бргу се раширирило на интернет. И тоа на твитер се трендаше #HappyEngagementElounor и така сите почнаа да честитаат. Значи, ако Луи ја запросил и отишол до тој чекор, значи навистина немаат ништо со Хари и престанете веќе со тоа. Замислете како и е на Елеанор. Па и на Луи и на Хари. Ако и ова е точно дека се свршиле, тогаш навистина нема ништо од тоа Лари шиперс. -.- Инаку, ако е вистина, мене баш ќе ми биде драго, и им посакувам многу среќа и многу ми се срцки заедно и преслатки. Баш ја сакам Елеанор и секако заради мојот идол Луи, ако тој е среќен и ја сум, како и повеќето дирекшионерки.

:inlove: :inlove: :inlove:

15. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Знам како си ги поврзувате тие случките вие што нема врска,тоа е исто како едно видео што гледав дека Елеанор имала близначка нешто али за мене тоа се глупости што ги измислуваат деца што нема што да прават и се изнасмеав на глупостите.Иначе на почетокот имаше Лари ама не ги правеа геј и плус Хари ги запознал Елеанор и Луис,а иначе Елеанор и Луис се многу убав пар и се гледа дека се сакаат и дај Боже да е ова вистина за свршувачката.

16. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Многу си контрадикторна девојче! Прво си толку сигурна дека се пар што Елеанор ја правиш актерка, а после се правдаш дека може се а може не се пар!
    Едно е сигурно Лари постои, како другарство (како Зари, Зиам, Зиал, Нари :inlove: ).. Но до толку да претерувате не е потребно мислам! Се согласувам со некој погоре вие што се нарекувате „Лари Шиперс„ го растуривте пријателството меѓу Хари и Луи! Само вие! А сега измислувате нешто демек се криеле за славата :tmi: Колку славни личности сте виделе да лажат за својата сексуалност- 0. Па сигурно нема ни тие! Особено не Хари :!:
    Мислам дека сите лари шиперс треба малку да смират страсти и замислете да сте на местото на Елеанор, милион девојки на сите страни да кажуваат дека дечко ти е геј и во врска со неговиот најдобар другар! И таквите слики :x . Елеанор не е никаква актерка |( Таа и Луи се најдобриот пар што сум го видела, таква хемија, Елеанор е женска верзија на Луи! Совршени :inlove: а и толку се сакаат, срамота е ова што се случува!
    [​IMG] :inlove: :inlove: :inlove:

На prettyliar и DramaQueen1 им се допаѓа ова.
  17. Joi

Joi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2014
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    1.995
    Порано ги слушав :lol: и знаев работи за нив, за кевин, за лажиците, за таму женски кои им биле, кои другарки, за тој тапанарот Џош, ги гледав 2-та цртани и одамна го чекам 3иот...Сега не ги слушам толку, ама некогаш си ги пуштам тие поновите песни.. :lol:

18. DramaQueen1

DramaQueen1 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    156
    Дечките вчера победија во сите 10 номинирани категории на Teen Choice Awards. 8) 8)
    :inlove: :inlove: :inlove:

На BestFriends.99 и nati44 им се допаѓа ова.
  19. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    3.641
    Не се лоши :) Порано ги слушав, најмногу оние песни шо им се најпознати ама сега воопшто не ги слушам :lol: Онака на изглед симпатични ми се, не се лоши дечките.

20. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    :devil: :hai:
    Толку сум среќна, се исплати гласањето :inlove: :l:

На angelche16 и DramaQueen1 им се допаѓа ова.