Ваљда не 60 посто не али не губам надеж можда пак да дојдат али незнам ја напнав и неа али ај ќе видиме утре пак ќе пишам со нови информации поздрав се нај
Незнам кој кажа (да не се враќам во темата) дека се замислувале како Битлс. Само ќе кажам, неможат да се како Битлс затоа што се подобри. http://www.billboard.com/#/news/one-dir ... st_popular Се знае дека изведувачите од британската музичка индустрија имаат тешкотии да се пробијат во Америка, а дечкиве немаа никаков проблем во тоа. Така да, вредат и имаат убави гласови а за убавината и нивниот карактер несакам да дискутирам затоа што темава не го бара тоа.
Ништо ново срце иако мислам дека нема да дојдат пошо со недели ги чекаме али ги нема прво нешо шо чујам одма пишувам али ништо ново сега за сега ај поздрав па
Де, ште ве моља. Ја су „хејтеро“ со коментаро за Битлси. Сакајте си ги вие де, арно. Ама за вчера излезени пицопевци да кажеш дека се подобри од Битлси, ти е исто ко Биберче да го сметаш подобар од Мајкл Џексон...или Елвис. Едноставно не штима споребда помеѓу музичари кои се актуелни со декади и минливи тин сензации. Ај сега, доста ми е на темава. Со среќа нека ви е повикот за во Мк.
Искрено не ни споредив во таков контекст. Јас само кажав дека се подобри, не кажав во што а мислев дека се подобри во соборување рекорди.
Мене не ми се пријатни за слушање, а и никаква квалитетна музика не нудат. Би ги ставила во ист ќош со Џонас Брадерс, Селена Гомез, Ешли и компанија.
Ноу офенс, ама Спојлер педери си се педери . Уствари, нема што да се навредите, Хари и Лоуис јавно си искажуваат љубов и емоции.
И јас сум многу опседната , неможам да издржам ако не слушнам една песна од нив . Најубав ми е Хери и најслатко момче од тие петорица ..... Го сакааам !
Уште неколку пубертетлиски фризури Ама тоа е, 90% од музичките "критичари" денес се деца од 10-16 год
Не ги слушам многу момциве, ама имаат убави песни. Во наш свет имаше за нив. Највеќе ми се допаѓа Хари! Спојлер Лијам: Тој не се плаши да ги покаже чуствата. Паметен е, нежен и воспитан, па девојчињата едноставно го обожаваат. Зајан: Тој е црномурен, згоден и висок. Еноставно, совршен. Треба ли да се каже нешто повеќе за него? Најл: Има ли нешто што не ви се допаѓа кај ова момче? Од прекрасна насмевка, па до одлична смисла за хумор... Тој е совршен. Луис: Не само што е еден од најшармантните момчиња во составот, тој е најсимпатичен, искрен и постојано се грижи за својот стил. Хари: Омилениот член на составот. Девојчињата лудуваат по него, тој е харизматичен, весел и одлично изгледа. НАВИКИ: Хари 'рчи и месечари, Зајан е опседнат со својот изглед и поминува многу време пред огледало, Најл е закачко и многу гласен, Луис е опседнат со патики и еспадрили, а Лијам пак нема некои лоши навики. Хахаххахаххахахах МУЗИКА: Тие имаат одлична кариера. Во 2011 г. синглот Wtah Makes You Beautiful беше пронајден во 153 000 примероци, а нивниот деби-албум беше прогласенза најбрз распродаден. Имаше и за ОБОЖАВАТЕЛИ, СТИЛ, и ДЕВОЈКИ. Интересно е!
За дечкиве дознав преку weheartit - барајќи си сликички, нон стоп налетував на нив! Дај си викам да видам што е со овие, кои се, што се, од кај се... Не ме импресионираат, ги гледам како пролазна работа со неколку светли моменти во „кариерата“ заради девојчињата што лудуваат по нив, и ги ставам во исти кош со Бибер. Ваквите песни се прават по шема - музика балалајка, со некое текстче безврска. За тоа дека биле подобри од Битлси, нема потреба да коментирам. Жалосно е што музичката индустрија пропаѓа, и што секаков неквалитет се искачува на врвот на топ листите. Затоа си ги чувам плочите од тато како најголемо богатство после неговите книги.
Сите ми се слатки.Ама посебно Лиам Имаат интересни песнички, али не е мој тип музика. Јест да се убави момците ама не е тоа - тоа