И што? Демек ако успеале благодарение на некои залудени тинејџерки ги прави подобри или ја прави нивната музика поквалитетна од таа на Битлси? Апсурд! Слушајте си ги дечките и навивајте за нив. Само жал ми е што пропуштате да запознаете толку добри артисти. Толку од мене.
Не сум некој голем обожавател, но слатки се. Убави им се песните но не ги слушам зш не се мој тип на музика. .
Ако не ви се допаѓаат не ги слушајте и ете. Зарем е толку тешко? Или сепак ви е полесно да ги хејтате и пишувате „безвезилуци“ за нив? А за тоа дека се подобри од Битлси, си кажа девојчето дека мислеше на соборување рекорди: Ете, мислам дека е мн. глупо и понатаму да се расправате за тоа.
Леле луѓе јас тотално се изгубив Дај некој ако знае нека ми објасни Вака: сега се во Австралија. Е дали во 2013 имаат пак турнеа таму? И кога се во Германија?...или беа? Поблиску од Германија навака нема да дојдат..?... Појма немам бе
Стварно си побркана. Во 2012 имаат светска турнеја, моментално закажано имаат во Англија, и околината, Америка, Австралија. За Европа нема информации, јас мислам нема да дојдат иако многу викаат ќе има и тука. За карти ќе има борба, и тука е лошото ама ќе земам последно да е.
Појасно ми е сега Иначе прашував зошто ако има во Германија големи се шансите да одам Имам чичко таму и тато рече ке средел ако има потреба Исто и во Австралија имам роднини и баш вчера праеа муабет со тато на скајп и викаат: да си ја земиме Justice ваму да се прошета Ваква останав Е секако тоа не зачи дека веднаш можам да појдам, ама ај си се радвам Им кажав за дечкиве и дека сакам да одам на концерт ама како што примети немам благе везе кај се моментално Ми рекоа да се распрашам па да правиме муабет Во секој случај фала
Гледам пишуваaт на Твитер #EuropeWants1DTour, но не знам што ќе биде.. нема глас од 1D за тоа сеуште..
Louis, мајка му, другарка и нејзина, најдобар другар на Liam, и уште некој ама не ми текнува во моментов.
Мене ми се па баш океј дечкиве. Ги открив случајно пред еден месец . Не сум фан на Бибер, нема ни да бидам, од самата помисла на него ми се повраќа . За разлика од него дечкиве имаат прекрасен глас, а да бидеме искрени имаат поубав глас од некои мегапопуларни пеачи и пеачки кои само гракаат на сцена! Не сум кубела коси по никој, нема ни по нив тоа ми е толку незрело. Они се само тинејџери кои успеале и ја достигнале нивната цел, а ние како и секогаш ќе бидеме паметните кои ќе даваме критики за најситните детали. Спојлер И да си кажам најсимпатичен ми е Хари, а ни Лиам не е за фрлање
Ахаха кога веќе почнавме ZAAAAYN Баш беа слатки со Niall И Louis и Zayn се појавија ама само на кратко. Кој не го гледаше, го има twittcam-от на youtube мислам.