Не можев а да не коментирам. Ако некои момчиња се член на еден бој бенд одма значи дека се геј? Не кубам коси по нив и уопште не се замарам што кажал овој, што кажал оној, ама морав да прокоментирам. Колку што јас знам (а не знам многу многу, да си кажам ) сите овие имаат идено со девојки, а некои од нив и имаат девојки. Ама тоа е балкански менталитет, ние можеме да заклучиме кој е геј а кој не зар не Спојлер Не ме бомбардирајте со коментари, ако некој признал дека е геј или бисексуалец, ама колку што јас знам ниту еден од нив досега нема идено со машко, ниту покажал таква желба отворено.
Ako si directioner, ke znaes deka se gay (; Sto i kako, dopolnitelno ne komentiram. Izvinete za latinicata, od mobilen sum.
Мерлинче, не реков дека ако е бој-бенд дека е геј-бенд. Туку мене таков впечаток ми оставија, шо гледам по ова фејзбуков слики, видеа. И реков дека тоа е мое мислење. Они нека имаат девојки и по 5 ако сакаат не ми смета, туку најсоодветна песна ми беше таа. Имај пријатен ден. Поздрав.
Имаат малце чуден стил на облекување (да не речам геј), ама шоу-бизнис ствар. Нејќам да навлегувам во тие работи. Иначе angel92 не сум directioner си кажав, а баш ме интересира од кај знаете дека се да се изразам поубаво хомосексуалци? (не се зафркавам стварно ме интересира). И зашто тогаш сите девојчиња плачат по нив и кубат коси ако они ја имаат искажано својата ориентација? А сеуште си стојам на мислењето за нашиот балкански менталитет, ние по фацата на човекот можеме да му познаеме дали е геј или не
Тоа е шега на diretioners (иако многу веруваат дека е вистина) дека тие се геј. Затоа кога на фан ќе му речиш дека се геј, се радуваат
Ааа па добро, јас заради тоа се прашував ако стварно се геј зашто девојчињава толку ги сакаат Ама тоа била работата значии
Кога го отворив линкчево одма помислив дека си најдолем Directioner, и се уште мислам така Епа сеа ова го кажа како да ги сакаш или како да ги нејкиш? Ке сватат што зборам Directionerиве
Значи вака сега де кажете ми дали вие(општо за сите) нескогаш сте се заебавале и сте правеле глупости со вашата пријателка???Ако сте правеле тоа значи дека сте лејбејки!??Mалце логика што можете да очекувата освен глупости од момци кои немаат ни 20 години(освен луис шо има 21)Зарем не забележувате дека тоа го прават за забава!Нешто ќе направат и уште одма воа биле ноа биле!Врска нема,и ве молам немојте да зборувате за нешто што не сте сигурни!
Смири живци Не сакам да навлегувам во детали за моето мислење околу тоа... само пак ќе кажам, ако си directioner ќе ги знаеш овие работи
Луѓенца мои не се замарајте многу заради тоа. И јас мислев дека е до балканскиот менталитет и не ми се веруваше дека би можеле да се геј, ама ете angel ми објасни што е како е, дека тоа било само шега. Слаткичка смири се и ич да не си се замараш за тоа. Уствари и уопште не е битно дали се или не се
Сум и знам за тие работи иако многу ме нервираат само сакам да кажам сека тоа што го прават е чисто за забава!
Јас ги обожувам.Постојано ги слушам нивните песни.Прекрасни се.Убаво пеат а и се симпатични Хари ми е најубав,но и другите се убави.
Единствена ли сум која не ги сака? Стварно незнам што убаво гледате во нив. Пред некое време ги слушнав како пеат во живо и со еден збор се катастрофа.