Не ги вреџај US5, си имаат тие една песна убава : Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=BTvQNniGa8 Една, една, а ваквите како Пипер, Уан дајрекшн, Мајли, Селена Гомнез и вакви слични ниедна немаат само младината ја трујат, брееј, да не може човек на раат MTV да пушти.
Незнам шо сум мислела, нити па зошто ми биле овие толку посебни.. Па дури и сум се расправала за нив. Ама ок, мислењата се менуваат, паа да си кажам. Дечкиве кој што пред околу месец ми беа меѓу омилените, сега ми се ок. Нема да ги хејтам, имаат океј гласови (ниту пеат лошо ниту којзнае колку убаво) и неколку добри песни како More Than This, Moments, ае можи и One Thing. И да, симпатични се, ама не се некој лепотани како што јас ги доживував до пред некое време. Мислам дека нема уште многу долго да бидат славни, ќе ги снема и нив за некоја година, ко ќе излезат некој нови
Prvo izvinite za latinicata ne e do mene Ova ne e bend, ova se obični nedokažani detišta sto mislam deka ako se popularni ako nekoi tinejdžerki vrištat po niv. Srcki ako sakate vistinski bendovi togaš će vi gi dadam Queen, Abbba, Boney M, Beatles, Y2, Rolling Stones, uživajte
Дечкиве ми се навистина супер, ми станаа омилен бенд всушност, а најмногу ми се допаѓа Хери... Секако, секој има право на свое мислење, не може на сите да им се допаѓаат
Точно ова не е бенд, ова е т.н бојбенд (boy band) + да не беа популарни немаше да трчаат и да вриштат по нив. И да сите бендови кои ги наброја се одлични и ги слушам но на некои тинејџери денеска неможеш да им кажеш да слушаат "стари" бендови, и сигурно под Y2 мислеше U2. И јас ги слушам One direction веќе година дена, мислев дека нема многу нивни обожаватели тука но навистина сум пријатно изненадена и да ако имате твитер пишете ми во лп
Денеска полнат 2 години откако се заедно на сцената Happy 2nd Anniversary One Direction .. Многу си ги сакам
Спојлер Prvo se naogam vo Australia i tuka tastaturita mi e malku poinakvi pa zatoa po navika sum napisal Y2 namesto vistinskoto ime U2. Utnav zosto na mestoto kade sto ima kaj nas U tuka imam Y Sekako znam koi bend vo koi bend se Adam, Lari Malen, Bono i Di Ejdz Jas ne osporuvam deka se popularni, i deka imaat svetska slava, no ovie lesni pesnicki nema da ostanat uste dolgo. Se sekavate na Backstreet Boys, na Brajan, Kevin, Nik i drugite. Sega nikoj ne gi bara. Zosto. Zatoa sto so ovie lesni pesnicki ne se ostanuva zabelezan vo muzickata istorija. Js nikogo ne teram da slusa nesto sto na mene mi se dopaga, tuku kazuvamm sto ima vistina umetnicka vrednost, i sto ostanuva. http://www.youtube.com/watch?v=SQ4a0vW0Y1o Dali ovaa pesna i bend mozat da se sporedat so bilo koj denes
Мене многу ми се свиѓа како пејат, да не пееја убаво немаше трети да завршат на x factor .. А и многу ми се убави, посебно Лиам
Their hair goes in only One Direction - up! И да се дополнам, кога татко ми им го виде она видеото за What makes you beautiful рече, и го цитирам
Поздрав до вас Directioner-ки Спојлер Другарка ми помалата ги слуша, па ислушав 2-3 песни и јас. Пред некое време не знаев кои се, ама тука се нивните директионерки или како се викаат да ги прослават на фејсбук. Песните не им се нешто посебни, летни хитчиња, ги сакаат тинајџеркиве убави им биле ама јас немам ништо против нека ги слушаат, а за некое време дали ќе се сеќавам дека се викале Уан дирекшн или пак дека постоеле.
Конечно некој кој многу ги сака, Спојлер Не да ги сакам луда сум по нив Сепак како и да некој спомна дека ако не знаеле да пеат немаше да стигнат до 3-то место во икс-фактор и една молба до тие што не ги сакаат,Никој не ве тера да ги сакате ниту пак да ги слушате!Само немојте да пишувате,или навредедувате за нешто што не знаете! Спојлер Без навреди ве молам!
Не ги сакам воопшто. Како што спомна некој претходно,јас ова не го сметам за музика. И знам дека пола женски се опседнати со Џ.Б. или дечкиве од групава,ама јас ни сум ги слушала нит па ќе ги слушам... и да, неќев никој да навредам само кажувам мое мислење
Мене не ме интересира ниту како изгледаат, ниту дали наликуваат на Бибер или пак имаат геј парови во групата како што имам прочитано. Ми се допаѓаат, слатки ми се од прв впечаток и има песни кои ми лежат на срце и си ги слушам. Таа што им е прва, What makes you beautiful или како и да е, на пример не е по мој вкус. Од друга страна Same mistakes е по мене прекрасна песна. Бре, не знаев дека има волку фанови. Мислев дека сум една од ретките тука која ги слуша.
Јас мислам дека доволно се имаа докажано на Х factor, а и со концертите потоа. И глупаво ако мислите дека сега ние тинејџерите ке слушаме бендови од седумдесеттите/осумдесеттите како Abba, или некои од тие погоре. Мене искрено интересни ми се и некои од тие песни, ама повеќе ги сакам новите.
1D се многу талентирани иии засужуваат се најдобро зашто само со работа стигнале до тука и никогаш не се откажувале од нивните соништа многу се убави и убаво пеат затоа и имаат многу обожаватели ии јас сум диреционер и сум горда на тоа.Одвај чекам да им излезе новиот албум зашто кажаа дека ќе имаат позрели песни.
Pо незнам кој пат ќе повторам дека никој не ве тера да слушате ништо што на вие не го бендисувате. Jас само реков што јас сметам дека е квалитетна музика, и бендови кои се запаметени до ден денес. Tака да олабавете овој лошково нема да вве тера да слушате тоа што не го сакате.