Мене па втората сезона ми беше најинтересна,имаше акција,возбуда,заплети.Првата се сведуваше на исто,се обидуваа Ема да се сети,а како што гледам и 3та така ќе биде,штета голема..
Има ли некој што уште ја гледа серијава или сама останав? Оваа сезона,откога се вратија од Недојдија,стана ептен одлична. Сите епизоди се прилично интересни,а и Кука е доста присутен,што ја прави дупло попривлечна. Конечно Реџина си најде љубов,за неа најмило ми е,си ја обожавам во ваква улога,романтична. Кука гревче,таман му се ослободи патот за накај Ема,го проколнаа.Ваљда ќе се реши во скоро време. Новиот негативец,Вештерката е ужасно моќна,чекам што ќе направи,тешко дека ќе ја победат. Лошото е само тоа што Хенри не се сеќава на ништо и е скроз изгубен,ама конечно фокусот се тргна од него,инаку сезоната ќе потонеше.
^ Јас ја гледам уште серијава Во право си, поинтересна е сега серијава, подобара приказна имаат сега смислено, отколку кога беше делот со Недојдија. Кука ептен е згоден нема што тука Spoiler Јас мислам дека на крајот на сезонава, Зелена пак ќе фрли некоја клетва, може не таа што сака сега да ја оствари, туку некоја друга, за да се случува нешто во следната сезона, ако има следна сезона. Моќна е да, дури и почнува да ме иритира тоа Туку незнам дали знаеше во приватен живот актерката што ја глуми Снежана е венчана со актерот што го глуми принцот Давид, и е бремена
Ее не сум знаела,баш ми е мило.Срцки се и двајцата. Право да ти кажам,најиритирачки лик после Зелена,ми е Ема. Ептен badass ми глуми и има антипатична појава,а нималку женственост,за разлика од мајка и. Ама битното е да ја спојат со Кука,заљубен е чоекот,душа ме боли кога го гледам таков
И јас уште ја гледам. Оваа новата, the wicked witch помоќна е и од Питер Пан а со тоа и сезонава е поинтересна. Мене Реџина почна да ме нервира ваква, поинтересно беше да ја гледаме evil.Омекна многу но мило ми е што конечно си ја најде љубовта.
Jас сум многу среќна што го макнаа Нил, малку злочесто од моја страна, ама ептен ги сакам Кука и Ема. Се надевам дека Нил нема да се врати во било која форма, дека ќе ги спарат Кука и Ема, има невидена хемија меѓу нив. Реџи ќе се омрси и она сеа, конечно Одличен пар ми се со Робин Худ. Малку ми фали старата злобна Реџи, ама си има и сега моменти, мене ми е една од поомилените ликови во серијава. Малку додуша ми е тупа приказната со Кора, па вештеркава, па сестра па ова па она, ептен детски и непромислено според мене, ама добро, подобра него првата половина на сезонава во Недојдија. Најутната приказна во историја им беше тоа, како сеуште фан на Петар Пан и на стари години, не можам да им простам што ни ја уништија таа приказна. Вештеркава е онака, малку над просечна, зашто призканата за неа и нејзината цел ми се ступидни. Реџи барем имаше причини да прави сплатки, оваа имала мајка и татко колку толку плаче по жена која ја остаила зашто не била дете од принц. Нон-сенс ми е тоа нејзиното, но веќе немаат нешто попаметно да измислат. Сега не прочитав дали ќе има и 4та сезона, ама ми мириса на тоа.
хихи,баш ми е мило за Реџина,конечно и таа да си најде некој.Многу се срцкасти со Робин И Кука ми е срцкаст ,сега е заљубен тој !Ме интересира што ќе се случи сега со Зелена,нема шанси да и успее планот Во последната епизода,нешто не разбрав,сега мајката на Снежана е виновна за тоа што Кора ја напуштила Зелена или?
Кора требаше да прави свадба со таткото на Снежана и така да ја роди Зелена,како кралица.Мајка и на Снежана му кажа се на кралот и овој ја избрка Кора.Така да,она е крива
Јас едно не сфатив, зашто Рампл и помага на Зелина, т.е е под нејзина контрола како куче? Знам дека му го зема ножот (the daager) Зелина ама со што го уцени? Да не може да го врати назад Нил, јас така како да сфатив. Инаку пусти Кука, за се е он крив го прават, секогаш во него прво неверуваат а он е тој што е стварно сменет.
Spoiler Какво финале.Баш беше хепи енд стил,покажа дека љубовта победува се.Конечно Кука ја доби Ема,се чекаше моментот Многу ми е жал за Реџина,чувствувам дека сега ќе биде огорчена спрема Ема исто како и со Снежана,историјата се повторува.Женава никако не може да биде среќна,греота Мислам дека требаше да ја застанат серијата тука,без Мериен,сите среќни и заедно како семејство.Романтик сум,што да правам. Сега цела следна сезона ќе се бркаат со онаа Смрзнатата
Другарка ми ја гледа серијава и цело време ми збори за неа. На мисла сум да ја гледам летово онлајн, што викате добра е за моја возраст, таман за тепање досада?
И јас ја гледам серијава, и многу ми е интересна, завршив со 2 сезона треба да ја симнам 3 сезона Нај нај ми е румпл, хахха многу јако се смее А принцот е... мх мх
Ја гледам кога ќе ја начекам. Мајка ми редовно ја гледа. Јас не ни знам до која сезона се Ама од тоа што имам гледано, интересна е..
Полека полека,почнуваат сите серии Spoiler Солиден старт,не ни очекував поинаку. Многу ми е мака за Реџина,се враќа на старото,а обожавав да ја гледам сменета и подобрена.Вистината е дека Робин не ја заслужува,типката е жена ипол,Мериен не може да и се фати на малото прсте Навистина се надевам дека нема да мати многу злоба,оти тоа го гледавме скоро 3 сезони,време е за нешто друго. Ова од Фрозн може да биде интересно,мада не знам каква приказна би испаднала. Рампл пак кова некој план,човеков не може да седи мирен и среќен И најбитното Кука е со Ема,иако она нешто се занесува,се надевам нема да го тргнат и ќе го покажуваат повеќе
коне4нооо ..и оваа прикаска на дневен ред Spoiler мислам дека сепак алтернативата е дека Кралицата ке е пак добраа со нетрпение ја 4екам следната еп
Spoiler Убав старт,сето тоа со оваа замрзнатата.И мене ми се допаѓа Реџина онака сменета и подобра,не сакам да биде повторно лоша,а и сакам да биде заедно со Робин.Срцка колку претрпе,па мислам дека зааслужува happy ending