Онур по мое е машка верзија на Нефисе .Многу е наивен и добар , мислејки дека он го уби човекот ,се предаде сам во полиција. Зејнеп не е лоша ,ама е невротична на моменти и тоа многу ме нервира .Онур премногу ја сака и ги трпи сите нејзини испади. Ахмед се полош станува, се надевам дека на крај ќе си го добие заслуженото
Многу емотивна епизода беше вечерва , малата Ајсун многу ме растажи . Се надевам дека Нефисе ќе се спаси .
Спојлер A znae nekoj kako ke umre NEFIZE?gledav na YouTube ama nisto ne razbiram zatoa sto ja nema Nefize
а нели Зејнеп рече дека овој Картал е Ахмет? Никој ли не знае? бреј ептен евтино сценарио никој не го позна демек после 30 год се гледаат..... а се' е исто освен мустаките
Сите што го познаваа Ахмет и го видоа Картал, знаат дека е Ахмет. Никој не е до толку како Џемре. Нефисе почна намерно да го испрашува Ахмет пред Музафер за да се сплетка и самиот да се издаде, ама не и успеа. Азиме исто го виде и остана вџашена. Само им се насобраа проблеми и не се занимаваат со него. А на Музафер кога му кажуваа, не ја сакаше Зејнеп и не ги слушаше неа и Онур. И итно му требаа пари од инвеститор тогаш.
Чудно ми беше на почетокот дури ни Зејнеп не разбра кој е. Тоа ме интересира, што се случи па се вклучил алармот?
Нешто си помешала. Кемал се појави после многу години . А Ахмет одма го позна Зејнеп .И Џемре мислам дека од што е алчна за лесен живот и пари сама си се убедува во спротивно иако знае дека тој е Ахмет.
Нели Картал кога се врати стана парнер нешто со нив? или нешто слично ама важно работеа заедно се гледаа на работа?
Свесна е Зејнеп од почеток, и Онур исто. Се расправаа со Картал од ден 1. Ама Музафер не го интересираа нивните проблеми, тој го истражил Картал пред да склучи партнерство со него, но не знае дека чичкото на Ахмет се погрижил какви информации ќе добие. Ахмет кога влезе во фирмата со парите и добрите бизнис идеи ги придоби сите кои не го познаваа, и Музафер и Зерин. Видоа Онур и Зејнеп дека нема разбирачка и се договорија тие да го нервираат Ахмет преправајќи се дека се е во ред и дека го прифатиле Картал, ама има Зејнеп некои испади одвреме навреме. А се ова е план на чичкото Талат, да ги полуди и скара во фирмата, додека Ахмет шпионира и ровари внатре. Тој фактички го искористува Ахмет, а Ахмет мислеше дека ова чичко му за него го прави, за да и се одмаздат на Зејнеп што не го сакала и за смртта на татко му. Уствари целта на Талат е да го замени Музафер. Е сега и Нефисе и Азиме го видоа Картал, па конечно и поверуваа на Зејнеп, зашто претходно мислеа дека се опседнала со Ахмет и си замислува. Ама тие немаат време за Ахмет со што се се занимаваат. Мислам дека уште Емре не знае за Картал, сестра му не му кажува за да не збесне. А Џемре е глупача, од прва средба вели не бил истиот човек.