Отиде кај Кемал , му кажа дека се знае и дека Нефисе не е сама таа стои позади неа. Го извреѓа поштено и му се закани дека ќе каже на ќерка му . Тоа треба да се гледа верувај ми фатија репризата ако можеш.
Sto napravi Zejnep bozee za da se zrtvuva morase na Ahmed da mu se slece. mng glupavo go izmislile..ispadna koga sakase da se baknat so Onur taa se sramese a na ovoj gola mu se slece gluposti.. Zboruvam za ep od zacera..malce sum nazad.
Азиме си ја засака Нефисе на крај, иако порано само ја искористуваше. Кога Туба се обиде да ги убие, Азиме наместо да трча кон вратата, застана да ја буди Нефисе. Не е толку себична како што се верува. Онур не знам како ја толерира Зејнеп дотаму за на крај да се ожени со неа. Цела серија му повторува “Ахмет, та Ахмет“. Таа е приврзана за Ахмет, кога го мислеа мртов, со денови плачеше иако тој проба да ја силува. А кога ја држеше киднапирана, наместо да му избега додека беше во можност, остана за да му помогне. Џемре каква и да е, во право е за тоа дека и годи на Зејнеп двајцата да трчаат по неа.
Зејнеп ја премина границата. Штом сакаше да ја заштити Џемре, требаше на некој начин заедно со Онур да собереа докази или што знам, нешто друго да направеа со што на крај ќе докажеа дека Картал е Ахмет. А не да прави еден куп глупости. Не ја беше срам да му се соблече гола на Ахмет, ама ја фати срам кога Онур сакаше да ја бакне. И уште излезе во бањарка пред Онур. Си го заслужи шамарот. Не го оправдувам тоа што на крај повторно беа заедно.
За се се согласувам со тебе освен она " си го заслужи шамарот " . Мислам дека никој не го заслужува. Ама тоа е кај нас узречица во секој случај
Минатата недела беше таа епизода, дојде Онур кај Ахмет и ја виде Зејнеп во бањарка излегува од купатило. Е тука беше тој шамар, ама Онур мислам дека ја претера. Лично со тоа изгуби многу како карактер кај мене. Зејнеп си мисли дека така треба да постапува (не ја оправдувам) и Онур бурно реагираше.
Онур. Нели он отиде таму каде што беа Ахмет и Зејнеп и она беше во купатилото, и Онур дојде, она излезе во бањарка и тогаш и удри шлаканица. Јас мислам дека неговата реакција беше сосема нормална. Ама она мноогу претера. Дури почнав и да ја мразам и многу одбивен лик ми стана.
Mene ovaa Dzemre znaci najvise me ..Kartal pa Kartal,dal tolku e slepa deka onoj e Ahmed?i kakva e onaa ljubov od ednas sto se videa na vecera Inace i jas Zejnep ne ja podrzuvam uste koga mu se slece na Ahmed,imase drug nacin za da ja otrgne Dzemre od Ahmed..Isto i razgovorot koga slusna od majkamu na Onur,mozese samo kako vo ednoto uvo da i vleze a od drugoto da i izleze..ama ete serija Azime znaci e vrv
Зејнеп прво го лажеше Онур за мајка и, после Ахмет од уста не го извади иако ја замоли да престане....ама нема право тој да ја удира....но секоја чест како се уште ја сака....кажуваа дека порано бил женкар, сега кармата му врати со ваква девојка. А за Зејнеп мислам дека потајно сака да испадне фам фатал. Ако и е толку за Џемре, нема вака да и ја нарушува самодовербата, доволно Џемре си има комплекси од сестра и штом трча по Картал....Таа Џемре е будала, Емре го турна врз стаклена маса, а овој со скршено шише го прободе...треба да ја носат на лекар.