Нефисе ја претера . Да собереше храброст и да ја кажеше вистината не ќе беше лошо.Навистина ми е жал за Музафер. А тоа што беше кај базенот мислам смешки . Со телефоните во раце и паѓаат во базен. Ај добро , турска серија ,се навикнавме на лажги
Му подметна Кемал друго дете велејки дека е неговиот син , се разбира преку посредник да не се дознае дека тој стои позади тоа. Музафер сирот толку е среќен дека си го пронашол синот, жал да ти падне. Се радува на туѓо дете . Нефисе за да се спаси, си ќути. Безобразничка, ми одмиле.Незнаела како да каже.
Музафер во затвор ќе ги прати неа и Азиме ако дознае за Емре. Нема да верува дека Нефисе случајно му се појавила во животот. Туку дали има репризи ноќва ме интересираше? Една епизода не ми е изгледана.
Ова е претпоследна или последна епизода што оди деновиве. Канал 5 многу ја завлекоа, цел месец ни 5 епизоди немаат пуштено.
Дали некој знае како ќе умре Нефисе ? Ако е на крај серијата , што ќе се случи ? Како Музафер ќе дознае за Емре ?
Сама ке му каже за Емре , тој нема да верува ке мисли дека е љубоморна ама за кратко ке открие. Сите среќни ќе живеат заедно..
На една нива се сретнаа Ахмет и чичко му и он сакаше да го пука ама Ахмет го удри со камен дали е жив не знам
Жив е, отиде со преврзана глава и со пиштол во куќата каде што се кријат Ахмет и Џемре, му рече дека и двајцата ќе ги убие и ќе направи да изгледа како љубовна трагедија и мислам дека во идната епизода Ахмет ќе го убие него овој пат вистински зашто Ахмет има 9 животи
Нели во последната епизода сите се на гробот на Нефисе, затоа мислев некој гледал на турски канал па знае што ќе се случи
Нефисе откако ќе се дознај вистината,ќе ја земи Ајсун и ќе избега од дома. После ќе се јави некој доктор, ќе им кажи дека сабајлето ја донесле Нефисе на болница онесвестена,направиле испитувања и заради што била претходно долго во кома имала оштетување на мозокот и дека и треба итна операција. Ама нефисе избегала од болница. Наредна сцена е по 2 години кај што одат сите на гроб кај Нефисе и така завршува