И јас ја загледав чекајќи Забрането Јаболко пошо стално во различен термин го даваат филмот и си стои тв приклучено на канал 5, уствари затоа и последна ја ставиле серијата затоа што е најгледана и покрај неа да се гледаат и другите серии иначе стварно глупав филм, децава по колку години имаат? сите три ми гледаат ко врсници, мајкава млада ептен, ништо посебно убава за да биде заштитно лице
Spoiler Децата ќе живеат во вилата но тој нема да знае дека им е мајка. А починатиот маж на Нефисе го украл Емре од Музафер кога бил бебе. Но и Нефисе незнае дека тој му е татко. Е сега подетални баш треба да цирнам како беше
Spoiler Не се близнаци, а Емре и Музафер ич нема да се сакаат. Иначе Музафер има уште еден син мал, во странство е сега ќе се појави во серијата.
Не би рекла дека е лоша серијата, само изгубен случај е таа мајката, без свое јас, ни на тој Музафер не му се сите на број. И јас гледам пред јаболкото да почне.
Досадна серија. Многу нелогичности. Од време на време нешто ќе фатам. Таа па сестра и како ја упикува на богаташот. Многу селски сака да ја напика кај него.
Мене не ми е толку лоша серијава. Глупаво е осмислено тоа што мајка со 4деца немаат ниту за леб.Па ајде на мајката и да не и се погодила работата, три од децата се големи и може да работат. Со три плати од децата, не само што не би трпеле за леб, туку би имале и убав живот. И воопшто не ми се допаѓа тоа што се толку сиромашни и кога мајката најде убава работа со добра заработувачка тие уште се бунат, а на колку луѓе само им е сон истата работа. Претпоставувам дека веќе нема да го даваат сиромашното мало во кое живееа и сега ќе останат во вилата.
Децата учат па затоа не можат да работат цело време, но бидејќи татко им бил крадец луѓето не им даваат работа. Синот работеше како калфа во еден сервис, а една од ќерките работеше во една продавница за мебел но кога газдата разбра дека е ќерка на крадец ја избрка. Па затоа и да сакаат потешко им оди за наоѓање работа, а некој треба и најмалата ќерка да ја чува. И мене ме нервира тоа што се бунат на работата на мајката, но таа можеше да им кажи немаше потреба да крија од нив.
Онур и Музафер се вистински браќа? Пошто ако се, нема смисла Нефисе да биде со Музафер а истовремено и нејзината ќерка со брат му.
Ни таткото не е ист колку што сфатив? Таткото на Музафер го прифатил Онур како свој и Музафер е гневен зашто маќеата не го сакала него. Затоа тој не сака туѓи деца во куќата и бара жена без деца иако е вдовец со дете.
Мене ми е интересна серијава сега за сега. Серија како серија, на почеток ми е интересна, после веќе не. Единствена што ја гледам редовно е Забрането јаболко и Азра понекогаш ама неа ја гледам само заради Џенк дека е многу згоден, а и Азра не е лоша. Инаку, Зејнеп и Онур се добар пар. Си одговараат.