Мене ми изгледа како тој да има амнезија и да му направиле пластична операција. Можеби го помешале со друг човек и му го дале неговиот лик. Како во El rostro de Analia.
Jas mislam deka koga bile mladi toj ja sakal Nefise, ama godini pominale i Nefise go zaboravila, a on seuste ja pameti . Ke vidime sto ke bide.
Нема логика да биде поранешниот сопруг на Нефисе, најмалото дете им е седум години. Или помалку. Зарем после седум години некој ќе се измени до непрепознавање?
Нефисе е стварно забегана ако не го памти бившиот дечко или пријател ама не ме чуди, и така ја прикажуваат како мутава. Освен ако не е поранешниот маж со изведена пластична операција. Поназад некој што ја гледал серијата пиша дека е маж и, а за да е тој, нема поинакво објаснување. Ако е погрешно пишаното, тоа е друго. @Mery92 Или нема амнезија, само се преправа дека не е свесен, нели името и го знаеше на почеток и премногу се заангажира да им помага, да оди кај нив дома, можеби целта му беше да ги види. Ако е брат на Азиме ништо чудно да се поигрува, велеа дека бил за никаде. Ама и јас мислам дека не е тој. Може овој порано ја гледал од далеку и си правел филмови во главата, затоа сега ќути дека ја познава.
Гледав неколку епизоди понапред, Ахмет ќе биде новиот ортак во фирмата на Онур, ќе пристигне под ново име и со малку изменет лик
So netrpenie ja cekam epizodata koga Mustafa ke razbere deka Emre mu e sin. Kolku samo ne go saka., a bogami I Emre koga ke doznae ke bide mnogu interesno. Se nadevam naskoro ke bide, nema do kaj na serijata da krijat
До сега сум гледала неколку турски серии ама лик како Ахмет толку антипатичен не сум сретнала. Знам дека е нереално ама дури ме плаши кога го гледам неговото однесување. Бљак.
Mene cudno mi e zosto Onur ne go projavi na Ahmed deka e ziv.neli drugar od policija ima,neka kaze i kese spasat. Ai onoj cickoto negov kolku los covek.
За пари и тој толерира. Сепак, можеби ќе отиде во наредниве епизоди. Ама не знам колку би се спасиле, чичко му има врски. Ај Ахмет е будала, ама и чичко му бе, како може да мислат дека нема никој да го познае
Ne mozam da ja gledam serijava radi onoj Ahmet.i mislam deka vo site turski serii sto gi imam gledano poodvraten glumec i poodvratna uloga nemalo
Циркузи е Ахмет. Колку и да е нереална серија, сепак вистинито е тоа дека кога си многу богат, што сакаш можеш да правиш, луѓето ќе замижуваат. На Ахмет очебијно му фали нешто според начинот на однесување, ама поради парите е прифатен.
Па обично како во секоја Турска серија, нема да биде интересно ако се открие сега. Сигурно некаде при крајот ќе се дознае.
Не сум баш во тек.. нели Ахмет нешто сообраќајка имаше па татко му почина дојде чичко му ... Сега од каде Ахмет во фирмата кај онур со некое друго име