дводелните ми се поубави не дека и едноделните не се убави но јас повеќе си ги ги сакам дводелните а и плус можам асално да се исунчам со дводелните
Повеке сум за дводелен костим од проста причина што можеш убаво да фатиш боичка без многу линии на тебе, додека едноделниот ми е исто така убав и интересен ама не е за сончање баш поради тоа шаренило по телото, некаде те фатило боја некаде не. Ама убаво е да се има и од двата пара, јас лично имам, дводелните си ги носам почесто, а едноделните кога не планирам да се сончам или повеке кога седам на кафичите по плажите отколку на плажата
Од лани ми се направи мерак за едноделен костум, (горе со корпа) па да го носиш со голем шеир и и марама тенка на рацете за да не се ишараш. Спојлер Јас не сакам многу да се печам на сонце, златна сенка, кафе, ладна вода.. Милина. Би сакала некој сличен на било кој од овие модели
Дводелен дефинитивно. Некако поубаво ми изгледа и можеш убаво да си се исончаш и побрзо се суши на тебе. Тоа е супер за мене бидејќи речиси по цел ден сум во вода. Што би рекол мм како водно змиулче.
Јас најмногу носам дводелни,бидејќи имам 3-4 пара,а имам само 1 едноделен костим.Но не е толку лошо да носиш едноделен,баш напротив,костимот ти прави услуга,додека се бањаш не мрда од тебе,не мораш да го врзуваш(зависи каков модел е)..Па затоа прошлово лето најмногу него го носев.
Дефинитивно дводелен, едноделниот ми е некако ич не убав незнам сепак јас сум за дводелен има преубави модели