Мотото за на плажа ми е - што поголо тоа подобро. Нема шанси да носам едноделен костум за капење на летување. Сакам да се сончам цела. Имам еден едноделен, но тој ми е за тренинг и го носам на одмор за секој случај да не има занимливо пристаниште за скокање во вода или уште подобро даска за сокање да можам да се изнаскокам ко човек без да ги губам бикините Ги мразам оние костуми целосни чија намена е за вртење шема, а се тотално непректични за капење или сончање, не би облекла таков.
Јас сум покрупна,ама отсекогаш гласам за дводелен. Никогаш во животов немам едноделен купено и не планирам. Тоа е исто како со маица да сум се сончала, независно што освен на плажа стомакот никаде не го покажувам, не сакам да остане бел. Мое мислење е дека ако некој е дебел и смета дека ќе се скрие со едноделен костим-се лаже. Сметам дека уште полошо е кога тој истиот ќе се наводени и ќе биде залепен за стомакот. А на плажа не може да се скрие ништо,освен ако не се поктие некој со ќебе Така да девојки,ако не сте се покажале добро во теретана пред летната сезона, покажете стомак гордо ма каков и да е. Наш си е,и нека биде исончан
Дводелен! Прашував во темата Каде да си купам па плус и на попус ама јас за секој случај пак да си прашам! Каде можам вакви да најдам????
Дводелен. Сакам да се исончам барем малку, инаку ќе си останам бела како сиренце. Исто така и многу покомотен ми е. А со стомачниве каде ќе се фалам ако не на плажа?
Абе ќе одам на базен, а сум претерано здебелеана. И ми се познава многу, како бурек сум. И сеа додека да ослабам ќе носам едноделен костим за капење,но што мислите можно ли е некако да се стегнам, за да изгледам послаба ? Под костимот нема да ми се познава ама немам идеа.
Ич не сакам едноделни костими, ај што ниту еден модел не ми се допаѓа, туку и два саати ќе треба да чекаш да ти се искушат. Посебно не ми се допаѓаат овие модели Спојлер И замислете кога ќе се исунчаш да ти се познаваат две линии на стомакот и еден полу круг на грбот. Грдо изгледа. Дводелните се и попркатични и поубаво изгледаат.
најдобар е дводелен костим,со едноделен не би можела да се добро исончам,но сепак размислувам за едноделен ради една причина да го сокријам малото стомаче сто го имам
ја натерав баба ми и ми сплети ист ваков,овој сигурно нема да го носам првите денови за да не се ишарам ко идиот ама пошто ќе бидам на одмор 15 дена се надевам ќе имам време и за него негде 7миот ден кога го видов се заљубив и морав...